Pázmány BTK-ra járók, akik Pesten laknak, ti bejártok, vagy ti is beköltöztetek koliba, albérletbe Piliscsabán?
Dehogy költöznék be; valamivel többet utazom, mintha pl. az ELTE-BTK-ra kellene járnom. Ha meg a BGF-re kellene járnom, sokkal több lenne.
Viszont utazások alatt köttetik a legtöbb ismertség. Na, jó, ha nem is alegtöbb, elég sok.
Köszi a választ, felpontoztalak, másokat is várok!:)
Ja és aki bejár, az hánykor szokott kelni?
Persze, hogy ki lehet bírni. Pestről általában be szoktak járni. 1 órát ki lehet bírni. Én Pest mellett lakom, és még én is bejárok, sőt hamarabb bent vagyok, mintha Pest másik végébe járnék valahova.
Még Vácról is be szoktak járni.
Én is Pestről járok be, ami majdnem napi 4 óra utazást jelent. Igazából már hányok tőle :S A vonat rohadt lassú és direkt nem illeszkedik az órarendhez. A busz akkor már jobb. Én általában le tudtam eddig ülni azon is.
Amúgy most az átépítésekkel lehet, hogy emberibb lesz majd a vonatút is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!