Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szerintetek sikerülhet?

Szerintetek sikerülhet?

Figyelt kérdés
átjelentkeztem a Lónyay utcai református iskolába. Holnap fogok különbözeti vizsgát tenni, és nyáron sokat tanultam de 4 tantárgyból kell egész éveset tennem , szóval mindegyik egész jó de csak a háromnegyede van kész. Egy olyan osztályba kerülnék ahol most csak 17 en vannak. Ismerem az egyik fiút és rajta keresztül több osztálytársam. beszéltem az osztályfőnökkel. Az angol tanárral, tehát remélem felismernek majd meg már tudják, hogy nagyon be szeretnék kerülni. Nagyon- nagyon izgulok. Mennyire nehéz egy ilyen vizsga? Ma még egész nap készülök rá. Szerintetek milyen eredményeket kell elérnem, hogy felvegyenek?

2012. aug. 27. 09:40
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem januárban kellett 2,5 év anyagából 5 tantárgyból különbözetiznem, ilyenkor általában megértőek a vizsgáztatók. 3 hónap alatt 2 vizsgával letudtam az egészet! Nyugi, minden jól fog menni, ha tanultál! :)
2012. aug. 27. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!