Így sikerülhet utolérni magamat?
Most leszek másodéves egyetemista. Az első évemet meglehetősen elbaltáztam, épphogy megúsztam az átsorolást is, 3 vizsgámat elbuktam, 1-re el sem mentem. Nem akarom mentegetni magamat, de nagyon nehéz időszakon mentem keresztül lelkileg, volt a családban haláleset, minden összejött. Most rendeződni látszanak a dolgaim, és a sulit is 100%-ban tudom csinálni. Nagyon eltökélt vagyok, úgy terveztem, hogy minden nap ha hazaértem, fogok tanulni, bevetem ezt a gimis "óráról órára" módszert. (Nagyon sok tárgyam lett, minden nap fél 9-től fél 5-ig bent leszek!)
Fogom így bírni? Sikerülhet? Az biztos, hogy be fogom tartani ezt a tervet, nagy az önfegyelmem és igazán eltökélt vagyok! Nem egy orvosi szintű szak, de azért nem is szabad bölcsi... amolyan közepes!
Mi a véleményetek? Negatví kritika is jöhet, elviselem!
ha tényleg ennyire eltökélt vagy, akkor menni fog :P
én hányszor akartam csinálni ezt az "óráról órára" módszert...:D sosem sikerült xD
rem. te több sikerrel jársz :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!