Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Igaz az, hogy 2 bukás után...

Igaz az, hogy 2 bukás után kirúgnak a gimnáziumból?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy először megbuktam 4 tantárgyból. De akkor nem is akartam pótvizsgázni, inkább otthagyni azt az iskolát. Fölvettek egy másik gimnáziumba. Sokkal jobban sikerült minden. Volt tantárgy, amiből szín ötösre álltam. De fizikából megbuktam és nagyon félek.
2012. aug. 27. 00:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
Nem, főleg, ha minden jobban sikerült.
2012. aug. 27. 00:32
 2/11 anonim ***** válasza:
77%

Nem. Akkor tanácsolnak el ha 1évet 2x nem tudsz teljesíteni, a pótvizsgán sem.

Tehát teszem azt 9.-ben megbuksz év végén és a pótvizsgán is, aztán a második 9.-ben is eljátszod ugyanezt, na akkor tanácsolnak majd el.

Szóval nyugivan. :)

2012. aug. 27. 00:53
 3/11 A kérdező kommentje:
Dehát így is kétszer járom a 9.-et (eltaláltad). Csak először nem pótvizsgáztam. Aztán otthagytam a sulit, hogy máshol kezdjem újra. Hátha jobbak az esélyeim. És végülis bevált. Csakhát a fizika... De még előttem van a kedd. Csak felkészülök minden eshetőségre. Szóval ez a felállás nem olyan, mintha tavaly is megbuktam volna a pótvizsgán?
2012. aug. 27. 01:01
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Átmentél közben másik suliba. :)
2012. aug. 27. 01:03
 5/11 anonim ***** válasza:

Figyelj már, nem most lesz neked a pótvizsgád? Ha kaptál róla levelet, akkor nem hiszem, hogy eltanácsolnának.

A pótvizsgán ne bukj meg, tudd kívülről az egész könyvet oda-vissza, lássák, hogy tényleg készültél és akarsz.

2012. aug. 27. 01:03
 6/11 anonim ***** válasza:

minálunk egy srác még mindig a 9diket járja, pedig velünk kezdett anno, én meg már végeztem

de am 18 éves korodik tanköteles vagy nem rúghatnak ki

akkor meg végképp nem fognak ha emelett még fizetős is a gimi

2012. aug. 27. 11:30
 7/11 A kérdező kommentje:
Holnap lesz a pótvizsga, de nem fűzök hozzá sok reményt. Én megtanultam, amit tudtam, de félek a tanártól. Amúgy még nem vagyok évvesztes. Ahhoz képest, hogy buktam, csak most értem be a korosztályomat. Persze, jövőre már az lennék.
2012. aug. 27. 12:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Sikerült a pótvizsga?
2013. jan. 5. 23:34
 9/11 anonim ***** válasza:

Na ez valahol vidéken

lehetett

2013. márc. 11. 17:22
 10/11 anonim ***** válasza:

Helyedben szakközépbe

v szakmunkásképzőbe mentem volna (ha ilyen nehezen megy

a fizika)

2013. márc. 11. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!