A dunaújvárosi iskolák jók?
Figyelt kérdés
úgy tudom, van 1-2 jó suli. a Széchenyi István milyen? jó a kolesza?? Vélemények, tapasztalatok??2012. aug. 26. 20:01
1/5 Silber válasza:
Ha Dunaújvárosban gondolkodsz, akkor a megfelelő sorrend:
- Rudas
- Bánki
- Széchenyi
2/5 anonim válasza:
Hát én inkább a Rudast raknám a 3. helyre...
Én a Széchenyibe járok. Jó suli, de van egy-két rossz tanár, de hát az hol nincsen. Van egy (volt?)osztálytársam, aki elment tőlünk novemberben a Rudasba, most meg vissza akar jönni, és képes volt ezért különbözeti vizsgát tenni...
Ez azért csak jelent valamit.
Nincsen a Széchenyibek kolesza, ezért a Lórántffy és a Rudas koleszába szoktak menni. Mindkettőről csupa jót hallottam.
3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!! mind a kettőtök nagyon sokat segített!
2012. aug. 30. 14:31
4/5 anonim válasza:
Egyetlen diák véleménye miatt azért én nem raknám át a Rudast egyből a 3. helyre.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!