Székesfehérváron melyek a gyengébb közép iskolák?
Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 14:25
1/7 anonim válasza:
attól függ mennyire gyenge, szakközép iskola-e..
de pl. Szent István, Vörösmarty, Deák, Árpád, Hunyadi meg Bugát is még talán, de ezek kicsit jobbak.
Comenius sem túl erős..
3/7 anonim válasza:
elso hozzaszolo..
nem nem hunyadis vagyok hanem szechenyis :D .. de a hunyadi eros szakkozep :) nyilvan nem az ugyvitel szakka de pl az inof is jo a kozgazdasagi stb :) a bugat mar nem anyiraa habar no comment azzal kapcsba
4/7 anonim válasza:
1. Istvan, Deak, Arpad, Jaky se tul eros, na meg a fizetos sulik kozul Lanczosban kb. semmit nem kell tanlni
5/7 anonim válasza:
Utolsó 1.István?
Most vagyok 9.es, nekem már most eléggé erős.. Meg mi az hogy nem kell tanulni? Szerinted miért vannak 12. végére kb 15en az osztályban? Fehérvár egyik legerősebb szakgimnáziuma...
6/7 anonim válasza:
Aki a Hunyadit, a Bugátot, a Jákyt meg a többi hasonló kategóriájú középiskolát a gyengék közé veszi, az nem normális.
7/7 anonim válasza:
Na meg az I. István... divat lett az I. Istvánt gyenge iskolának minősíteni a külsősök részéről, pedig a követelmény ott nagyon magas, és a legerősebb szakközép (most már szakgimnázium) a városban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!