Egyetemisták! Vannak olyanok, akiket nem vettek fel koliba és bejárós lesz?
Melyik városról van szó? Azért nem minden esetben jó hazajárni. Én csak 10 km-re lakok a várostól (elég gányul járnak buszaim), de ha 7-8-ig van órám és reggel 8-ra menni kellett, akkor bizony előfordult, hogy inkább havernál maradtam albiban, vagy bent maradtam a páromnál koliban (kevésbé gazdaságos, fizetni kell érte és külön ágyat nem adnak, csak ha a dupláját fizetem).
Ha nem egy nagyvárosban laksz, akkor elég olcsón meg lehet úszni az albérletet, nem olyan vészes.
Nem rég láttam egy hirdetést, 2 szobás lakást hirdettek Pécsen 40+rezsiért. Most ha abba 4 ember betudna költözni, elfér kényelmesen, akkor 10 plusz a rezsi negyede már nem sokkal rosszabb, mint a koli.
Én kisvárosban tanulok, itt nem futnak annyira az albik, nálunk haverok 20-22 ezerért bérelnek két szobás lakásokat (plusz rezsi), ha ketten, hárman összefognak, már az sem vészes.
Anyu pont most mesélt olyanokról, hogy egyszobás minigarzonokat nálunk már úgy adnak ki, hogy nincs bérleti díj, csak rezsi, hogy legalább ezzel ne kelljen a tulajnak foglalkoznia, amíg ott áll az üres lakás.
Ergo sok mindentől függ, hogy hol is kéne albérlet. Nem biztos, hogy olyan rosszul jársz vele. Ha többen össze tudtok fogni még jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!