Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Bejárós egyetemisták! Ti hogy...

Bejárós egyetemisták! Ti hogy oldjátok meg a kaját?

Figyelt kérdés
Tegyük fel,hogy a menza kaja rossz/nem elég egész napra. Mit visztek magatokkal egész napra kajának(reggel 8-este 8, közbe néhány óra szünet)
2010. aug. 30. 18:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt, abból meg elmegyek a közeli kifőzdébe főzeléket venni.
2010. aug. 30. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
nálunk az egyetemen is lehet meleg kaját venni, ami nem menza, hanem te választod ki, hogy mit ennél, mindenféle sültek saláták vannak, jó áron. Ha véletlen ezt elunom ki szoktam menni a közeli kifőzdébe én is vagy az első kínaiba, gyorskajáshoz és ott eszem valamit (nyugi lesz időd rá, általában a legtöbb helyen vannak lyukasórák), a másik verzió, hogy viszek szendvicset otthonról , vagy péksütiket stb, és amikor este hazaértem eszem meleget.
2010. aug. 30. 18:44
 3/9 A kérdező kommentje:
köszi a válaszotokat! eddig a felsősök azt mondták,hogy van az egyetem mellett menza,de nagyon rémes kaját adnak...ezért kutakodom alternatívák után.
2010. aug. 30. 18:51
 4/9 A kérdező kommentje:
a saláták meg a light-osabb kaják jók,elég válogatós vagyok XD de mégsem szeretnék egy vagyont otthagyni,itthonról meg mégsem vihetek salátát :D
2010. aug. 30. 18:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Reggelire út közben veszek fornettis pogácsát, meg bentre a suliba valamilyen szendvicset, de ha van lyukasórám, akkor a suli melletti kínaiban eszek, vagy elmegyek a westendbe enni, ott van választék:D

néha viszek csak otthonról szendvicset.

sokszor veszek a sulibüfében is melegszendvicset vagy ilyesmit.

szóval egészségesen nem lehet kajálni, az tuti:S

2010. aug. 30. 18:56
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Viszek szendót, átmegyyek vmit enni az árkádba. Ne mondd, h semmi kifőzdés v gyorskajás nem lesz a közelben.
2010. aug. 30. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
én veszek reggel egy félliteres ásványvizet nekem az simán elég a nap végéig, ha nem veszek... valamint asuliba van Fornettis meg szendvicses büfé :) menza is, de ott még nem ettem :P
2010. aug. 30. 19:18
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha korán megyek, akkor nem szoktam főtt ételt enni. Bemenetkor veszek magamnak péksüteményt, gyümölcsöt, tejfölt, virslit és hasonlókat, majd beosztom egész napra,.
2010. aug. 30. 19:47
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
minden városban vannak ilyen önkiszolgáló éttermek. csak általában full eldugott helyen. fel kell fedezni őket. majdnem mindenhol adnak diákkedvezményt, ha előre fizetsz. pl befizetsz 3 ezret, de 4 ezerért kapsz kupont. így kb ugyanolyan árba ehetsz, mint az olcsó egyetemi menza, csak nincs tömegnyomor és finomabb a kaja. ráadásul sokkal tovább nyitva szoktak lenni, mint a menza. + ott van a jó öreg hazai. valami ismerősödhöz felugrasz aki ott lakik, vagy koleszos, bevágod a mikróba és már burkolod is. találd fel magad, végülis egyetemista leszel vagy mi. te vagy az ország jövője. :-P
2010. aug. 30. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!