Ti hová szoktatok ülni a buszon? (Bejárós középiskolások)
Hova szoktatok ülni a buszon?
Azt is írjátok hányadikasok lesztek most. Köszi.:)
Reggelente minél előrébb próbálok leülni, mert leghátul szokott mindig egy hangos, idegesítő, kötözködő, IQ-bajnok társaság lenni, és hogy tőlük minél távolabb legyek.
Délután a hátsó ajtó közelében.
10.-es leszek.
Attól függ. Általában oda, ahol van hely. :)
De, ha a buszon "sötét" van, akkor általában előre vagy középre, mert hátul szokott "sötét" lenni.
Ha pedig sokan vannak, és tudom, hogy amikor én leszállok, akkor is még tömeg lesz, akkor próbálok ajtó közelébe ülni (ha még van hely persze).
Amúgy az első válaszolóhoz hasonlóan én is most végeztem, és egyetemista leszek.
Úgy értettem a busz melyik részére (előre,középre,hátúlra). :D
Amúgy köszi a válaszokat!:)Csak most megyek középiskolába, és kíváncsi vagyok ki hova szokott ülni általánosságban.:D
Soha nincs hely buszon, szóval állni szoktam, de mikor még volt mindig előre ültem... hátul a beképzeld barmok szoktak lenni, legalábbis azon a buszon amivel én járok.
11.-es leszek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!