BGF KVIK turizmus-vendéglátás. Segítség kellene a tantárgyfelvétel elmagyarázáshoz?
A félév során összesen 30 kreditet kell összegyűjteni
22 kredit a kötelező törzsanyagból áll össze.
-Gazdaság jogi alapja 3k
-Művelődéstörténet alapjai 3k
-Gazdasági matek 1. 3k
-Gasztronómia alapjai 3k
-Számítástechnika 1. 2k
-Mikroökonómia 5k
-Bevezetés a turizmusba 3k
+ 2kredit értékű az üzleti angol
Maradtak a készségfejlesztő modulok, ill. a szabadon választható tárgyak, ezeket milyen megoszlásban kell választani? Melyikből mennyit érdemes? A tesi ugye előírás, de az 0 kreditű.
Illetve mennyi órámnak kell lennie egy héten? 1. éves leszek és az iskola oldalán nem találtam erre vonatkozó leírást.
Remélem tudtok válaszolni értelmesen erre a nehezen megérhető kérdésre.:)
A nem kötelező modulból mind1, hogy melyiket mikor veszed fel, a tantervbe le van írva, hogy mennyi a kötelező. Én 1. félévben felvettem még a Tanulás és kutatásmódszertant meg a Szociológáit. Így 28 kreditem volt, ez elég kevés, úgyhogy vegyél még fel 1-2 tárgyat, hogy kapj ösztöndíjat.
Egyébként amit megéri felvenni:
Kötelezően választhatók: Környezetgazdaságtan
Szabadon választhatók: Pszichológia meg mondjuk Politológia vagy Gazdaságtörténet
Készségfejlesztők: prezentáció, gazd.pszichó, tanulás-kutatásmódszertan, tárgyalástechnika
Amit nehogy felvegyél:
szociológia, integrációs ismeretek, regionális gazdaságtan, üzleti etikett és protokoll, üzleti etika... és a karrierépítést, mert az előfeltételes, amúgy jó tantárgy lehet
Tesit azt 2 félévben kell felvenned, jobb ha minél előbb túl vagy rajta, de arra figyelj, hogy tesi előtt legyen legalább 1 lyukas órád, hogy ki tudj érni a koliba. Ha az úszást választod, akkor mind1, mert az reggel van nagyon korán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!