Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » ELTE tantárgyfelvétel?

ELTE tantárgyfelvétel?

Figyelt kérdés
Érdeklődni szeretnék, hogy az ELTE mester szakára jelentkezett hallgatóknak mikor lesz pontosan a kurzusfelvételük? A tájékoztató szerint a szorgalmi időszak első 2 hetében van és a szorgalmi időszak szept. 10-től kezdődik, beiratkozás pedig 1-5-ig. Csak nekem kicsit furcsa, hogy ilyen "későn" vannak tárgyfelvételek.
2012. aug. 7. 11:16
 1/7 anonim ***** válasza:

Én már most felvettem a tárgyakat az előzetes felvétel alatt.

Időpont még nincs, a tanárok sem fixek, viszont a rangsoroláskor ez pluszpont lesz, ha megvannak előre az adott órák.

2012. aug. 7. 11:45
 2/7 A kérdező kommentje:
és előzetesen ugye 31-ig lehet felvenni?
2012. aug. 7. 11:50
 3/7 A kérdező kommentje:

meg a felvettek.elte.hu oldala ezt írja:

"Az előzetes kurzusfelvételen gólyaként nem kell részt venned, csak második félévtől kezdve lehetsz érintett benne."

Én pedig most megyek ide először mesterre, korábban máshol csináltam alapszakos diplomát.

2012. aug. 7. 11:53
 4/7 A kérdező kommentje:
szóval most nem nagyon vágom, hogy nekem is fel kell-e vennem, avagy sem.. :S
2012. aug. 7. 11:54
 5/7 anonim ***** válasza:

Na igen én itt voltam BSc-s, ott úgy működik, hogy az első félévben a gólyák kapnak egy órarendet, hogy ezzel könnyítsék a dolgukat. (Az elmúlt 2 évben volt ez így.)

MSc-n ebben nem vagyok teljesen biztos, de ha fel is veszed a tárgyakat azzal nem ártasz magadnak, ugyanis ha mégis a TO ad órarendet, akkor egyszerűen csak ledobálnak ezekről az órákról és felvesznek arra amire kell.

(Jobb biztosra menni és felvenni inkább.)

2012. aug. 7. 12:04
 6/7 A kérdező kommentje:
Rendben van, akkor inkább felveszem őket! Noha azt sem tudom, hogy milyen tárgyaim lesznek, de gondolom az ETR-ben meg lehet őket nézni. Egyelőre nem nagyon tudtam még tanulmányozni, csak jelszót változtattam rajta, mivel most jöttem haza a nyaralásból. Csak nem akarok semmiről sem lemaradni, nem akarom ilyen dolgokon elszúrni. A tájékoztató szerint -amit kiküldtek- a szorgalmi időszak első 2 hetében vannak tárgyfelvételek (szeptember 10-től kezdődik a szorgalmi időszak), csak az a tanügyi időrend meg más időpontokat ír, és emiatt belezavarodtam.
2012. aug. 7. 12:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, de az előzetes tárgyfelvétel már most is tart.

Hasznos olvasmányok itt: [link]

(Keresd a szakirányodnak megfelelőt.)

2012. aug. 7. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!