Egy egyházi iskolában mit kell csinálni? Akit oda jár tudja. Mert én is egy ilyenbe fogok járni!
nekünk tavaly lett egyházi az iskola.hát jobb a nem egyházi szerintünk..:)
annyiban más, hogy minden héten 1x áhitat, 2x hittan (mindenki a saját vallása szerinti hittanra jár) és a köszönést meg kell szokni. rengeteg ünnep van a püspök midnig jön, és tele van az iskola folyton papokkal.
öltözködés: lányoknak: váll nem lehet ki, nincs mély dekoltázs, legalabb térdig érö szoknya és nadrág.
fiúknak: felíratos pólot kerülni kell (lányoknakis.)
viselkedés: csókolózni ölelkezni kézenfogva sétálni nem lehet. verekedésért egyből igazgatói, trágár beszédér is.
8.osoknak lelkigyakorlat.
13:31 es vagyok. azt elfelejtettem írni, hogy két év mulva már az áhitat a templomban lesz, és eggyenruha ami annyit tesz, hogy fehér blúz kék kockás térd alá érő szoknya fekete cipő fejér zokni.
(ebbe már hála az égnek nem veszek részt.)
Én nem hiszem hogy ez olyan halálosan rossz dolog...
Sőt...
Viszont áh...:D felesleges is beszélnem hiszen úgyis csak az van hogy ez "sz@r"...
Mert azt hiszi mindenki hogy bármit lehet csinálni...holott nem, és mikor valaki megpróbálná visszaterelni az embereket a helyes útra akkor azt megutálják meg fujjolják mert nem engednek meg olyat, hogy verekedés vagy olyat hogy a lányok rib@ncnak öltözzenek a suliba (hiszen az oda való hogy álljon a fiuk pecke órán, igaz???)...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!