Mondja meg valaki hogy kecskeméten a Lestár Péter szakközép iskola milyen nehéz?
Figyelt kérdés
2012. aug. 23. 12:44
1/7 anonim válasza:
elég könnyű ennél már csak a gáspár könnyebb...
2/7 anonim válasza:
teljesíthető és nekem az ismerőseim szeretnek, szerettek odajárni... Van olyan ismerősöm, aki pl.: gyógypedagógiára ment utána, másik meg pszichológiára, tehát ha tanulni akarsz akkor azért innen is van lehetőség, feltéve, ha a középiskolai részre mész.
3/7 anonim válasza:
Talán ha előttem lenne a tervrajza akkor nagyjából ki tudnám számolni az építőanyagok súlyát.Valamint kellene egy tervrajz a tetőszerkezetről is.
Ha ezeket belinkeled,akkor megmondom neked.
De a padok,szekrények még további súlyt jelentenek.
Arról nem is beszélve,hogy ha tele van emberekkel...
4/7 anonim válasza:
Nagyon könnyű, de - nem akarok senkit megsérteni - eléggé le is nézik őket a gimisek, ez tény. Én Katonás voltam (gimnázium), nálunk még azt is cikinek tartották, ha valaki ismert egy Lastárost/Gáspárost/Kocsisost... Persze ez elég sznob felfogás, de sajnos ez megy a városban. De nehéznek nem nehéz.
6/7 anonim válasza:
Érdekes nem azt mondom hogy gimnázium szintű az oktatás a Gáspárba de a rendészeti szak elég kemény. Engem NKE-re fölvettek onnan.
7/7 anonim válasza:
Aki tanul és tanulni akar az iskolától függetlenül eléri a céljait!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!