most végeztem el az általános 8. osztályt, és a tanárok nyolcadikba mindig mondták hogy ott kemények lesznek a tanárok, ez így lesz, egy úgy lesz, ez tényleg igaz?
Én nem szakközépbe járok, hanem gimnáziumba.(Harmadik évem lesz)
De szerintem ezt nem lehet megmondani igazán, hogy most nehéz -e a középiskola, vagy sem.
Ez attól függ, hogy a tanulónak milyen a hozzáállása az iskolához! Ha mondjuk a diákot nem érdekli az iskola, és nem tanul, akkor biztos, hogy a középiskolában már nehéz lesz neki. Ha viszont meg tanul folyamatosan, akkor végig lehet vinni. :)
2012. aug. 15. 13:17
3/8 anonim válasza:
Figyelj, szerintem semmi nehéz nincs benne. A tanárok sem lesznek keményebbek, csak annyi, hogy nem "csókolómmal" köszönsz és neked kell minden ügyedet elintézni a suliban. Ennyi. Ja, meg többe vándoroltak a tantermek között.
Tehát, a odafigyelsz, néha még ki is nyitod a könyved, akkor megvan az.
2012. aug. 15. 13:52
4/8 anonim válasza:
Mindenhol riogatnak azzal, hogy a következő milyen nehéz lesz. Általánosban a középiskolával, középiskolában az egyetemmel, egyetemen a munkával. Szerintem még óvodában is, csak arra már nem emlékszik senki.
Amúgy az, hogy mi mennyire nehéz az csakis a te hozzáállásodtól függ.
2012. aug. 15. 14:45
5/8 anonim válasza:
Minket is riogattak 8-ba. Meg nekem azt mondta az ofő hogy nem fogom bírni,de ezt azért mondta az ofő mert nem szeretett ugyanis 4,4 volt az átlagom . És lám eldöntöttem hogy tanulni fogok és kitűnő lettem. most megyek 12.-be. Nem nehéz de többet kell majd tanulni az biztos, de ha tanulsz nem lesz gond.
2012. aug. 15. 15:46
6/8 anonim válasza:
Szerintem tök ugyanolyan volt a gimi, mint az ált.suli. Mindkettő könnyű volt, a tanárok/diákok segítőkészek voltak, nem leszel magadra utalva. Azért az egytem már más, de az sem olyan mumus, mint amilyennek beállítják. Gondolj bele, alapvetően ugyanolyan emberek dolgoznak az oktatás minden szintjén, csak idővel máshogy viszonyulnak hozzád. Nem kell megijedni.
2012. aug. 15. 18:34
7/8 anonim válasza:
Nem igaz. Csak riogatnak. Ugyanazért a jegyért egy kicsit többet kell tanulni, mint általánosban és kb. ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!