Felvettek? Hova? Ide akartál menni?
Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 18:04
11/14 anonim válasza:
én csak ELTE BTK töri-régészetre jelentkeztem, és fel is vettek, öröm bódogság ^^
12/14 anonim válasza:
Első vagyok, és a 09:30-asnak: igen, alaképzésre, úgyhogy ezek szerint ketten már leszünk! :D (Nem tudom, hol lehet megnézni, hány emberkét vettek fel.) Nahát, ez aztán a véletlen, a Gyk fórumon kell összefutni egy leendő csoporttárssal! :)
Remélem, nem bánjuk meg, hogy jelentkeztünk. :)
(Egyébként épp ma voltam a BTK-n a testvérem BA-s diplomaosztóján, és úgy láttam, nagyon szép lett az épület, jól sikerült a felújítás.)
13/14 anonim válasza:
Igen felvettek, DE-Pénzügy és számvitel!! nagyon örültem, ezt akartam.
14/14 anonim válasza:
Én most még csak nyolcadikos vagyok :D
De amúgy felvettek ahova szerettem volna:) Garay János Gimnáziumba Szekszárdra angol nyelvi fakultációba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!