Felvettek? Hova? Ide akartál menni?
ELTE-BTK informatikus könyvtáros szakra (én írtam ki kérdést a szakkal kapcsolatban tegnap este). Mivel ez a második egyetem lesz az életemben, igazából nem volt akkora tétje annak, felvesznek-e vagy sem... Nem rágtam a körmömet, mint négy évvel ezelőtt, és bár ez volt az első hely (nem is tudom, miért...) összességében vhogy mégis melankóliát érzek inkább, mint sikerélményt. Valahogy annyira ijesztő belegondolni, hogy egy pillanat alatt múlt el négy év, és az egyetem - ahol jól éreztem magam - többé nem "otthonom". Már csak a szakdogával kapcsolatos konzultációra kell bejárnom a témavezető tanáromhoz, és a szakdolgozatomat kell majd megvédenem télen.
Szóval, vhogy nehezemre esik a váltás, és egy kicsit talán öregnek is érzem magam a leendő csoporttársak nagy átlagához képest (23 vagyok).
nekem csak egy kérdésem lenne az eddigi válaszadókhoz.ugye ti már csak fizetősre jelentkezhettetek?nem féltek ettől?én most 2.éves vagyok,de van egy másik szak álmom,csakhát az már nem lesz ingyenes...nem tudom hogy csinálnám azt végig...
kérdezőnek:bocsi h.offoltam..
Engem 2005-ben mikor jelentkeztem nem vettek fel sehova, így pótfelvételiztem, de már csak költségtérítéses szakra tudtam. Nekem az első szakom volt fizetős, így most államira járok a második szakomon, m másodjára már sikerült államira bejutni:)Egyébként ha alapszakon államis voltál, masterre beadhatod még államira!! de az tényleg igaz, h egy másik alapképzés már fizetős.
Az új szabályok szerint amennyiben államira vesznek fel egy szakra, de a 3 . félévedben el kezded a második alapképzéses szakot államin akkor mehet a kettő államin párhuzamosan és csak 1 félévet vonnak le!
A 18:15-ösnek írnám elsősorban: Szia!
Én is informatikus könyvtáros leszek, igaz már tavaly felvettek, de két félévet halasztottam. Alapképzésre mész? Ha igen, akkor csoporttársak leszünk, és én se vagyok már 18. ;) (21 leszek)
Mellesleg idén sehová sem vettek fel, ami azért vicces, mert amiket megjelöltem azok közül tavaly 3 szakra nagyjából 20 pontos többlettel bekerültem volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!