Kecskemétre jön valaki jogász szakra?
Ha igen akkor írjon! :)
De ha valaki valami hasznos infóval tud erről a suliról szolgálni azt megköszönném ;)
szerintem jognál sokat számít(eleve nappalisból is túlképzés van,a munkáltató tényleg válogathat.)én személy szerint elhiszem h.egy levelezősnek is sokat kell tanulni,főleg pl.munka,gyerek mellett...de egy munkáltató szemében nem egyenértékű a 2 diploma.talán más szakoknál múlik ez a diszkrimináció,de jognál fennáll.
és igen megjelenik a diplomában a különbség,de állásinterjún is megkérdezik..
szerintem jogot levelezőn max.másoddiplomaként éri meg csinálni.
ezzel nem azt mondom h.semmi esélyed levelezős jogászdiplomával,de mindenesetre kevesebb,jobban kell harcolnod a melóért.
Még valamit, nagyon okosan teszed, ha félsz a nemzetközi jogtól, de jobban kell félned a pénzügytől:) A végzősök általában ezért nem tudnak államvizsgázni menni. Kőkemény szigorlat, a legrohadtabb formából. Írok neked két honlapot ami majd nagyon hasznos lesz. Itt utána tudsz nézni hogy mit is foglal magába a nemzetközi jog :)
Ez utóbbin regelni kell, de nagyon hasznos, ezt közösen szerkesztik a tagok, ide tölti fel, kinek mije van, stb..
Különben meg ne izgasd magad a nemzetközi jog miatt. Ráérsz még azon idegeskedni! :) Egyelőre az előtte lévő 30-40 tárgyat kell teljesíteni.....
Eleged lesz neked a rómából és a magyar jogtöriből is , ne aggódj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!