Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Kecskemétre jön valaki jogász...

Kecskemétre jön valaki jogász szakra?

Figyelt kérdés

Ha igen akkor írjon! :)

De ha valaki valami hasznos infóval tud erről a suliról szolgálni azt megköszönném ;)

2009. júl. 24. 16:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Én oda járok. Hát, sok sikert! Fel lehet kötni a gatyát! :)

Ha van kérdésed, csak írj ide! :)

2009. júl. 24. 19:40
 2/14 anonim ***** válasza:
Kecskeméten van jog:?távoktatás?
2009. júl. 24. 19:43
 3/14 anonim ***** válasza:

SZTE-KRE levelező szak.

KRE adja az épületet, SZTE a tanárokat:(((

2009. júl. 24. 19:46
 4/14 anonim ***** válasza:
értem:))
2009. júl. 24. 19:51
 5/14 A kérdező kommentje:

Először is köszönöm a válaszokat!

Akkor leírom ide a kérdéseimet ami most hírtelen eszembejut:

*Előszöris a korosztályról szeretnék kérdezni...milyen idősek körülbelül a hallgatók,mert azzal ilyesztgetnek engem,hogy levelezőre általában idősebb korosztály jár,de én ezt nem akarom elhinni. Kérlek írjatok erről valamit

*Az oktatás havonta egy hét? És egy-egy alkalommal reggeltől estig folyik az oktatás? (már ilyet is hallotam)

*A tárgyakat nekünk kell felvenni vagy összeállítják?

Most hírtelen ennyi jutott eszembe,pedig biztos van még egy csomó :)

Köszönöm a választ!

2009. júl. 24. 22:13
 6/14 anonim ***** válasza:

Ide írok, mert nem tudom most megoldani az általad kezdeményezett formát.

A korosztály vegyes. Az évek előrehaladtával csökken a létszám. Mi annak idején 160-an kezdtük, most talán 30-an vagyunk abból a csapatból.

Érdekes módon a frissen érettségizettek esnek ki legtöbben, akiknek nem kell dolgozniuk és lenne idejük tanulni.Talán ők kicsit lustábbak, v kevésbé kitartóak.

Most voltam 4. éves, de a 3 évem nem sikerült túl jó, így jövőre 4. és 5. éves tárgyaim lesznek vegyesen.

Igen, valóban egy hónapban egy hét a suli. Nézd meg a kar honlapján a tanrendet.

Az előadásokon érdemes ott lenni.Sokat segít a vizsgaidőszakban. Az első féléves vizsga nem nagy szám. Majd az év végin izzadhattok....Rómával ijesztgetnek, mint a mumussal. Van alapja, de borítékolom hogy ha eljutsz európa vagy nemzetközi jogig azt mondod, hogy inkább 10-szer vizsgázól Rómából,mint egyszer ezekből.

Ennyi jutott most eszembe.

M.M.

2009. júl. 24. 23:59
 7/14 anonim ***** válasza:

Ja, és még kérdésed volt a tárgyak felvétele.

Van egy mintatanrend, amelyet nem kötelező betartani, vehetsz fel kevesebb tárgyat, vagy esetleg többet, mint ami abban szerepel, de hidd el nem érdemes!

Nem hiába találták ki ők ezt a menetet. Kb. így lehet teljesíteni , vagy még így sem sok esetben.

Ja, és ne félj, hogy idősebbekkel kell tanulnod. Én sem vagyok má mai lány. :) Lehet, hogy az idősebbek segítőkészebbek lesznek és pontosabb, figyelmesebb jegyzeteket írnak, amit el kérhetsz tőlük, ha nem tudsz megjelenni. :D

2009. júl. 25. 00:03
 8/14 anonim ***** válasza:
Én most kerültem ki onnan, ha még esetleg van kérdésed. Egy dolgot előljáróban. Ne dőlj be annak, hogy római jog így meg úgy. Ha a római jog kifog rajtad, akkor a Nemzetközi, de főleg a PÉnzügyi jog, élve fölfal. Föl lehet kötni a gatyát. Nekem szinte az összes jogi egyetemről vannak ismerőseim, összehasonlítva a szegedit tartják a legnehezebbnek. ( A kecskeméti képzés is a szegedi tanrend szerint folyik.Ö
2009. júl. 27. 19:38
 9/14 A kérdező kommentje:

Most egyenlőre egy kérdésem lenne még:

Mégpedig az,hogy a munkáltató tesz e különbséget a levelezős és nappalis diploma között. Egyáltalán van különbség a 2 között? A diplomába benne van h én levelezőn végeztem?

2009. júl. 27. 21:05
 10/14 A kérdező kommentje:

És még valami:

Írna nekem valaki valamit erről a nemzetközi jogról? Mindenki ezzel ilyesztget. Mit foglal magába?

Köszönöm!

2009. júl. 27. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!