Hová fognak felvenni? Tényleg nagyon rosszak a jegyeim?
Figyelt kérdés
Sajàt hibàmból lusta voltam idén most kezdem a 8. osztàlyt és nem lett valamk fényes a bizonyítvànyom. Ilyen lett:
magyar 4
Matek 4
Angol 5
Irodalom5
Töri4
Infó4
Rajz4
Fizika3
Biosz3
Kémia2
Technika5
A 2
18. Kerületben lévő Vörösmarty gimibe vagy a kispesti deàkba szeretnék menni. szerintetek esélytelen? Nagyon elbizonytalanodtam a keresztanyukàm azt mondta hogy ilyen jegyekkel egy szakiskolàba vesznek fel:'( nagyon félek és mérges vagyok magamra. Ìrjatok minél többen, pls segítség! 14l köszi
2012. aug. 21. 13:30
21/21 anonim válasza:
Én a vegyipari szakközépiskolába jártam,most az Oxfordi egyetemre járok.Úgy hogy már van egy technikusim,szóval nem is lett volna muszáj, egyetemre járni mert már ezzel a végzettséggel is eltudtam volna helyezkedni pl. a TEVA-nál.Havi 250 ezer forintos fizuval.Ne ítéljük el a szakközépiskolákat!egyébként a jegyeid nem a legjobbak de nem is vagy rossz tanuló!Csak tanulj sokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!