Hamarosan tantárgy felvétel. Honnan tudom, hogy milyen tárgyakat érdemes felvenni?
Figyelt kérdés
Senkit nem ismerek a szakról, facebookon sincs külön csoportunk. A szak gazdálkodás és menedzsment.2012. aug. 19. 19:39
1/7 anonim válasza:
Biztosan van a szakodnak valamilyen tájékoztatója, ahol az ajánlott felvételi rendet megtalálod. Elsősorban az alapján.
De gólyáknak általában a TO veszi fel az órákat nálatok nem?
2/7 SzilKa válasza:
Minden szakon van tantárgyi tematika, amiben jelzik, hogy melyik tárgy melyik félévre van előirányozva. A Neptunban "ajánlott félév"ként van feltüntetve.
3/7 anonim válasza:
Hálóterv nincs a szakod oldalán? Melyik suli.
4/7 A kérdező kommentje:
Széchenyi István Egyetem.
Köszi mindenkinek, ment a plusz.
2012. aug. 19. 21:40
6/7 anonim válasza:
Én is Széchenyis voltam. (Első)
A suli weboldalán keresd meg a szakod tanulmányi tájékoztatóját, ott megtalálod a tárgylistát és az ajánlott felvételi rendet.
De nekünk a TO vette fel gólyaként.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Egyénként a belinkelt FB csoport 2011-es. :/
2012. aug. 19. 22:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!