Ti vinnétek a koleszba mikrót, ha lenne otthon egy felesleges, de nem szeretném, hogy mások használják?
Figyelt kérdés
2x3 ágyas szobák vannak. Én a 2 ágyasba alszok, a másik 3 lányt nem nagyon bírom, és ezt tudják is. Hogy lehetne finoman megmondani nekik, hogy ne használják?2012. aug. 19. 22:06
11/14 anonim válasza:
" kölcsönkérte a laptopját az egyiknek, azt úgy elrontotta, hogy szerelőhöz kellett vinni..."
kalapáccsal szétverte?
12/14 anonim válasza:
Vidd be a saját szobádba...
Ugyan én egyetemen voltam kolis, de a másik szobát mi is kitiltottuk a mikróból, mert mindig "összehányták" nem fedték le a kaját, és undorítóan nézett ki mindig.
És meguntuk a takarítását mások után...
13/14 anonim válasza:
szerintem ne vigyél.Tutifix hogy valaki/kik kéréssel vagy nélkül úgy is használnák.Megértem hogy nem akarod hogy a te mikródat szétcsessze valaki mert mégis csak egy mikró és a tiéd,nem egy olcsó masina :D.Arról nem is beszélve hogy egy idő után szétfröcsögtetnének benne mindent és neked kéne kitakarítani.
Ne vigyél..:(
14/14 anonim válasza:
Kérdés, nem tudsz-e másik szobába költözni, ahol kevésbé borzasztó szobatársak vannak? Ha nem, akkor ne vigyél, csak felesleges probléma forrása lenne, és szerintem taplóság nem engedni, hogy használják ha azt rendeltetés szerűen teszik, és olyan tiszta használat utána is, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!