Csak engem borít ki idegileg, hogy nemsokára megint elkezdődik a suli?
Figyelt kérdés
:D 13L2012. aug. 18. 15:26
11/13 A kérdező kommentje:
Minden tanárom született k.csög, és az osztálytársaim nagy része is nagyon bunkó. folyton kibeszélnek másokat és akkor is belekötnek ha meg se mukkant. Ezért utálok iskolába járni.
2012. aug. 18. 17:17
12/13 anonim válasza:
Akkor gondolom gagyi iskolába jársz :P ezt én legalábbis észre vettem, hogy ég és föld a különbség szimplán ha a teljesítmény követelményét nézed két giminek. Persze lehetnek szemétkedő okosabbak és amúgy értelmes csak tanulmányilag nem kimagasló emberek de...
Én annó mikor gimit kezdtem akkor egy elég erős gimibe mentem ahova a környező megyékből is jöttek sokan és egy hülye gyerek nem sok annyit nem találtam :D
Viszont mikor sajnos elköltöztünk fővárosba választanom kellett, hogy egy gagyibb gimibe megyek 10-esként vagy 9-es leszek megint egy hasonló gimiben és nem akartam évet veszíteni de már így utólag egyetemből visszatekintve megbántam :D
13/13 A kérdező kommentje:
a ceglédi Várkonyiba járok, és tényleg gagyi:P
2012. aug. 18. 20:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!