Hogyan működik a főiskolai tárgyfelvétel a Neptunban?
Sziasztok! Idén kezdem a tanulmányaimat a BGF Külkeren marketing szakon. Hamarosan kezdődik a tárgyfelvétel, de folgalmam sincs, hogyan kell elképzelni ennek a folyamatát, a hivatalos tájékoztató nem közöl sok segítséget róla, a Neptunban pedig még a tárgylistát sem látni.
Ha jól tudom, háromféle besorolása van a tárgyaknak: kritérium (kötelező), szabadon választható és kötelezően választható. Ebből az első kettő tiszta, viszont nem értem, mit jelent az, hogy "kötelezően választható"?
Másik problémám, hogy több tárgynál "Gyakorlat" és "Elmélet" is felvehető. Ilyenkor mindkettőt fel kell venni?
És utolsó kérdésem, hogy mi történik, ha az összeállítás során észreveszem, hogy több tárgy üti egymást időben? Ilyenkor újra kell kezdenem gondolom...
Előre is köszönöm, tényleg átláthatatlan nekem a Neptun egyelőre, és ismerősöm sincs aki tudna ebben segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!