Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hogyan működik a főiskolai...

Hogyan működik a főiskolai tárgyfelvétel a Neptunban?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Idén kezdem a tanulmányaimat a BGF Külkeren marketing szakon. Hamarosan kezdődik a tárgyfelvétel, de folgalmam sincs, hogyan kell elképzelni ennek a folyamatát, a hivatalos tájékoztató nem közöl sok segítséget róla, a Neptunban pedig még a tárgylistát sem látni.

Ha jól tudom, háromféle besorolása van a tárgyaknak: kritérium (kötelező), szabadon választható és kötelezően választható. Ebből az első kettő tiszta, viszont nem értem, mit jelent az, hogy "kötelezően választható"?

Másik problémám, hogy több tárgynál "Gyakorlat" és "Elmélet" is felvehető. Ilyenkor mindkettőt fel kell venni?

És utolsó kérdésem, hogy mi történik, ha az összeállítás során észreveszem, hogy több tárgy üti egymást időben? Ilyenkor újra kell kezdenem gondolom...

Előre is köszönöm, tényleg átláthatatlan nekem a Neptun egyelőre, és ismerősöm sincs aki tudna ebben segíteni.

2012. aug. 17. 15:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
77%
Hát nem tudom én is a BGF-re járok és amikor elsős voltam a beiratkozós napon volt egy előadás a neptunról és utána együtt vettük fel a tárgyakat. Elsősként honnan tudnád, hogy működik a dolog? Meg amúgy is mindenről küldenek levelet, e-mailt, ha nem kaptál semmit akkor nem valószínű hogy egyedül kell próbálkoznod.
2012. aug. 24. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!