Hogyan történik pontosan a tárgyfelvétel?
Nyilván látod előre, hiszen az alapján fogod felvenni.
Sőt nem is szeretjük, ha valaki akkor áll neki ámuldozni, és gondolkodni, hogy jajj de jó mit hogyan kellene :D Persze nyilván nem egy helyen vagytok, de sok ilyen van én a levlistáról látom. (Tárgyfelvételkor pörög a levlista, hogy sziasztok sikerült belépni mit kinél vegyek fel. Bazki... )
Ezt előre érdemes megtervezni. Én annyira megterveztem, hogy csináltam egy papírt, rajta a kurzuskódok, mindegyik mellett egy checkbox (négyzet pipálós) és amit felvettem pipa. Nem mindig tudtam sorban menni mert néha 1-et 1-et nem nyitott meg akkor mentem tovább. Ha megvolt léptem is ki. Minek foglaljam a helyet, és álmélkodjak :D
elsős leszel?
nálunk az első tárgyfelvételnél úgy volt, az instruktorok kis csoportokkal vonultak be egy-egy infós terembe, mindenki megkapta a kis cuki netunkódját (aki nem tudott eljönni, megírtuk neki smsben) beléptünk és az instruktorok elmondták, mit hogyan, de akkor szembesültünk mindennel, negyed-fél óra alatt felvettünk mindent. végül elég szar órarendem lett. :D mivel voltak előttünk is csoportok, akik lenyúltak jobb időpontokat. a többi órarendem már jobb lett. de minden suliban máshogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!