Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » CIKI EZ KOLLÉGIUMBAN?

CIKI EZ KOLLÉGIUMBAN?

Figyelt kérdés

Életemben először leszek koleszos (fősuli)

Na most azt szeretném megkérdezni, hogy ciki a többi lány előtt, ha mondjuk szőrös a lábam (mert épp gyantázás előtt állok) vagy ha az ember mondjuk álmában fingik? :D

Komolyan kérdezem, eddig mindig egyedül laktam a saját szobámban. Meg nem tudom, hogy fogom túlélni, hogy mások előtt öltözzek... gyerek koromban sokat csúfoltak :S

Ami érdekes, hogy pasik előtt meg nem vagyok szégyenlős :D

Na mindegy, írjatok!

18/l

2012. aug. 16. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Elvileg egyetemisták vagytok, nem kis ovisok, akik a direkt heccelik a másikat. Lehet egy-két poént elsütnek a szobatársaid ezzel kapcsolatban, de szerintem nem kell aggódnod emiatt. Az öltözés meg olyan, hogy aki nem akar a többiek előtt az a fürdőben oldja meg és kész. Idővel úgyse fog zavarni a másik jelentése, elvégre pár négyzetméteren töltitek együtt 10 hónapon át a napjaitok részét. :)
2012. aug. 16. 14:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy ciki :D:D Mi mindig szőrös lábbal mászkáltunk télen, ha nem volt pasink :D:D
2012. aug. 16. 14:18
 3/10 A kérdező kommentje:
:D:D:D
2012. aug. 16. 14:20
 4/10 anonim ***** válasza:
8%
fujj baz+
 5/10 A kérdező kommentje:
Nekem csak akkor szőrös, ha gyantázás előtt állok :D
 6/10 anonim válasza:
96%
Én 5 évig voltam koleszos... figyelj ha össze szokik a szoba nem lesz tabu..:D majd meglátod.. annyit fogtok ökörködni meg hülyülni.. ez mint természetes lesz. olyanok lesztek, mint a tesók.. lesz ott minden de nagyon jó a kolesz. hajrá..:D
2012. aug. 16. 14:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi 4 évet voltunk együtt, és igen én sokat szellentettem álmomban. Állítólag hosszú trombitálással amikor egyik oldalról a másikra fordulok.

Általában elsütötték 1-1 poénnak aztán annyi. Nem cikiztek érte, nevettünk egyet és el volt felejtve.

2012. aug. 16. 15:25
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

dehogy..

én szobatársam egész koncerteket leadott éjszaka én meg nyögök álmomban, mindig jókat szakadtunk rajta mit gondolhatnak a többiek akik kintről hallják :D

2012. aug. 16. 19:00
 9/10 A kérdező kommentje:

Jó, fiúknál gondolom nem ciki :D

(ha jól sejtem, kedves utolsó, te fiú vagy, nem? :D)

2012. aug. 16. 19:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Eleinte talán picit kínos lesz, mert még idegenek. Vagy nem is tudom... de felnőtt emberek vagytok, együtt laktok, kétségtelen, hogy a fingós oldaladat is megismerik így. Ez ezzel jár. Az én szobatársam is fingott álmában mint egy ló, mondjuk nem örültem neki, dehát lehet én is csináltam. Szerintem ezer más, lényegesebb dolgon is aggódhatnál (:
2012. aug. 17. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!