Kollégiumban ciki a fanszőrzet?
Ma aki menő,az borotválja.
Mosakodni így is,úgy is illik,és nem higiénikusabb,bár ezt állítják.Viszont kenni kell mindenféle vegyszerrel,hogy ne pattogjon ki stb.Az ugyebár egészséges?Kíváncsi lennék,hogy 50 éves korukban is élvezik-e a dolgot?Ha a divatot akarod követni,akkor maradi vagy,különben szerintem nem.
hát... nemtudom én már 13 éves korom óta borotválom,és mielőtt valaki beszolna,nem-nem korai.
számomra : - sokkal higénikusabb,kényelmesebb és kellemesebb érzést nyujt
- ráadásul a fiuk manapság nem szeretik a szörzetet. de ez komoly :D
szoval hajráááá :)
én is 17 vagyok..őszintén szólva ma már gáz a szeméremszőrzet, mint ahogy a hónaljkutya vagy a lábon lévő is.
én borotválom jó ideje, de ha te nem akarod, akkor neked nem kell.
Én nem feküdnék le olyan lánnyal, akinek van ott "pamacs".
18/F
Nem ciki, ha fazonra van nyírva, de a többség valóban gáznak nyilvánítja, ha érintetlen a dolog. Szerintem meg mindenkinek a saját véleménye, hogy mit csinál a fanszőrzetével, de manapság általában gáznak van nyilvánítva, ha van fanszőrzeted. (A fazonra igazítás már más tészta.)
Válaszolók miatt pedig: ha valakit dobna a barátja, mert van fanszőrzete vagy emiatt nem feküdnének le... pf. Erre már nem igen tudok mit mondani, de elég szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!