Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Kollégiumban ciki a fanszőrzet?

Kollégiumban ciki a fanszőrzet?

Figyelt kérdés
Nemrég tanulmányi versenyen vettem részt, ahol az egyetemi koleszban volt a szállás. Két nap alatt legalább két tucatnyi lánnyal találkozva a zuhanyzóban azt vettem észre, hogy mindenkinek teljesen le volt borotválva a fanszőrzete. A végén, már csaknem kellemetlennek éreztem, hogy nekem még megvan a kis pamacsom. Ennyire régimódi vagyok? Érdekel, mi a tapasztalatotok. Lány/17
2009. jún. 15. 19:49
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Én leszoktam szedni teljesen sokkal higénikusabb és praktikusabb számomra .
2009. jún. 15. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
89%

Ma aki menő,az borotválja.

Mosakodni így is,úgy is illik,és nem higiénikusabb,bár ezt állítják.Viszont kenni kell mindenféle vegyszerrel,hogy ne pattogjon ki stb.Az ugyebár egészséges?Kíváncsi lennék,hogy 50 éves korukban is élvezik-e a dolgot?Ha a divatot akarod követni,akkor maradi vagy,különben szerintem nem.

2009. jún. 15. 20:15
 3/7 anonim ***** válasza:
87%

hát... nemtudom én már 13 éves korom óta borotválom,és mielőtt valaki beszolna,nem-nem korai.

számomra : - sokkal higénikusabb,kényelmesebb és kellemesebb érzést nyujt

- ráadásul a fiuk manapság nem szeretik a szörzetet. de ez komoly :D

szoval hajráááá :)

2009. jún. 15. 20:54
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
hát. én borotválom. 14 vagyok.. a higiénikusabb téma.. sztm is. sokan támadják, hogy 'direkt van igy, védelem' meg nemtudom. de pl menstuációnál kényelmesebb. meg barátom is van. akinek sztem tuti nemjönne be.:) ha rosszul érzed így magad, csináld meg sztem:) semmi sem kötelező, ahogy jól érzed magad,, ugy jó.:) bár ma sztem kezd 'alap' lenni.. ahogy érzed:)
2009. jún. 15. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

én is 17 vagyok..őszintén szólva ma már gáz a szeméremszőrzet, mint ahogy a hónaljkutya vagy a lábon lévő is.

én borotválom jó ideje, de ha te nem akarod, akkor neked nem kell.

2009. jún. 15. 23:48
 6/7 anonim ***** válasza:
16%

Én nem feküdnék le olyan lánnyal, akinek van ott "pamacs".

18/F

2009. jún. 16. 01:39
 7/7 anonim ***** válasza:
88%

Nem ciki, ha fazonra van nyírva, de a többség valóban gáznak nyilvánítja, ha érintetlen a dolog. Szerintem meg mindenkinek a saját véleménye, hogy mit csinál a fanszőrzetével, de manapság általában gáznak van nyilvánítva, ha van fanszőrzeted. (A fazonra igazítás már más tészta.)

Válaszolók miatt pedig: ha valakit dobna a barátja, mert van fanszőrzete vagy emiatt nem feküdnének le... pf. Erre már nem igen tudok mit mondani, de elég szánalmas.

2009. jún. 16. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!