Nem háborít fel titeket a sok fa pocsékolás?
Kicsit igen, de nem lehet mit tenni, ez a megszokás.
+ Mondjuk mostanában egyre jobban divatba jön a papír újrahasznosítás, ami jó.
Engem annó az dühített, hogy matekból 4 könyvet is megvetettek, és abból 3-at ki sem nyitottunk. Se csak rendeltek csak rendeltek. Mert kapta a tanár a jutalékot...
Középsuliban szerencsére normális volt a matektanár mondta, hogy ő nem vetet könyve, aki úgy érzi szüksége van rá, megadja melyik könyvet követi ő, vagy ha gondoljuk oda is adja fénymásolásra. (Jajj nem ilyet nem szabad :D )
Egyedül azt mondta, hogy a régi zöld érettségis könyvet szerezzük be, és 4 évig azt követjük majd. ÉS tényleg 4 évig azonos könyvünk volt.
nekem még mindig meg vannak a régi könyveim, amik meg nem kellenek, azokat odaadtam a volt sulimnak, szóval én nem pocsékoltam :)
egyedül az érettségire való készülésnél dühített, hogy mennyi papírt használtam el szinte feleslegesen, amit utána ki kellett dobni, na az tényleg rossz érzés volt :S, de muszáj volt készülni az érettségire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!