Csak engem háborít fel az, hogy a babás anyukák tele pisiltatják és kakiltatják a medencéket a strandon a gyerekükkel?
Az idén negyedjére mentünk el ugyan arra a strandra. Két gyermekem van, az egyik 6, a másik 4 éves. A gyerekmedencébe nem merem őket beengedni, mert a babás anyukák óra hosszákat áztatják benne az 1 évesnél kisebb gyermekeiket, akiken az "úszópelus" van, amiről köztudott, hogy csak a kakit nem engedi át.
Minden alkalommal, amikor beengedném oda a gyerekeket, látom, hogy a babákon elszíneződik a pelenka, a minap pedig valamelyik úszópelusából folyt kifelé a vízbe a híg széklet... Már ettől kiakadtam, de később ugyan ez az anyuka behozta a felnőtt medencébe a gyereket, aki szintén jó nagy pacát hagyott a vízben...
Komolyan, nem vagyok finnyás, de azért kifizetni egy családi belépőért ennyi pénzt, hogy aztán a gyerekeim sz*rban meg h*gyban fürödjenek, fertőzéseket összeszedjenek???
Egyáltalán hogy jut eszükbe az édesanyáknak csecsemőket vinni a strandra? És azt se mondja nekem senki, hogy egy 1 éven aluli baba 2 óra hosszáig kibírja pisilés nélkül...
Ez tényleg felháborító.
Meg amiket szoktam még hallani :"Pisilj nyugodtan csak a vízbe" ,"engedd csak bele a vízbe".
Nem is értem hogy lehetnek sokan ilyen igénytelenek.
Bár megmondom őszintén amíg olyan kicsi volt a gyerek addig otthon hagytuk a nagymamával.Strandra nem lehet elvinni egy 1 éves babát.Én még akkor is meggondoltam amikor 3 éves volt.
A gyerekmedencébe én sem engedem be.Hanem velünk van a nagyban úszó gumival.
én ilyeneket láttam:(strandon kb egy 3 éves baba az anyukájával)
anyuka:-jólvan kakilni kell gyere ki ide a partra ahol ül az a fiú és oda kakálj ne a vízbe!
(potty)
sétálok mezitláb és mibe lépek??? na találjátok ki (ez már egy jó órával ez után volt...)
szépen oda sz*ratta a gyerekét ahol ki voltak terítve a pokrócok meg ahol napoztak...NORMÁLIS?? ÚGY ŐSZINTÉN..
egyébként elbeszélgettem vele miután odakakilt a kicsi, ő azt mondta, hogy eltakarítja meg, hogy igazam van...mind1 nem idegesítem magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!