Szerintetek menjek koliba vagy inkább vegyünk egy olcsó autót és járjak be?
Az autó a legdrágább megoldás amit találhatsz.
Szóval inkább akkor már albérlet.
Én 20 km-ről járok be kocsival, de az az igazság, hogy unom, és még ez is sok időt vesz el.
Első félévben a koli férőhelyek nagy részét szociális alapon adják, és a lakhelytől való távolság nem esik akkora latba, mint gondolnád. Sokkal többet jelent az egy főre jutó jövedelem. Én ugyan soha nem laknék koliban, de ha téged nem zavar, akkor megpróbálhatnád.
Én megpályáznám a kolit és ha felvesznek be is költöznék, kétség kívül ez a legolcsóbb. Autóval nem tehetém meg hogy járjak, azt meg kell venni, már pénz, fenn kell tartani, az is pénz, tankolni kell, na arról meg ne is beszéljünk...
Szóval ha a tömegközlekedés nem jöhet szóba, akkor inkább az albérletet választanám. Szerintem olcsóbban jössz ki jóval ezzel (pláne ha pár emberrel társultok), mint az autózással.
Menj albérletbe!
Kollégiumra ne is pályázz, mert mások elől ne vedd el a lehetőséget!
Van akiknek nem hogy autóra, meg albérletre nincs keret, de még a havi vonatköltség a hazautazáshoz is problémát jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!