Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen GPS-t vegyünk, ami...

Milyen GPS-t vegyünk, ami olcsó de azért nem olyan gagyi? Vagy ezekből az olcsóbbak is tudják, ami kell?

Figyelt kérdés

Olyanok segítsége kellene akik értenek hozzá, esetleg használnak valami olcsóbbat (20-25ezer ft.) Mik a hátrányai?

Nem európai kalandtúrához kell, de apu most lesz 60, egy nagyon aktív, stramm fickó, viszont már nem talál úgy oda mindenhová az országban, ahogy állítja, és a szülinapjára lenne:)

Szóval semmi extra, csak mutassa az utat a gép. Ötletek? :)

2010. szept. 16. 08:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Van a PNA, mint eszköz, ezen futtatható a rátett navigator program.

Aztán van a program, ami többféle is lehet /Igo8, SigycDrive, TomTom stb./ ez megvásárolható.

Aztán van, amikor már együtt telepítve vásárolható.

Az extra kategóriát leszámítva, mindegyik tudja ugyanazt.

Minőségben, frissítési lehetőségben vannak különbségek.

2010. szept. 16. 09:00
 2/7 anonim válasza:
Anno az egyik kollégám ment nyugdíjba, neki kerestünk egy nem túl drága, jó GPS-t. A GOCLEVER mellett döntöttünk, és nagyon meg van elégedve vele.
2010. szept. 16. 09:21
 3/7 anonim ***** válasza:
gocovlert v mit ne vegyél!vmi noném hülyeség
2010. szept. 16. 09:28
 4/7 anonim ***** válasza:
szerintem márkásat kell venni. pl Garmin. Nekem myguide van. Azt mondták, nem túl rossz. 55ezerért vettem két éve, de már nagyon sok gond van vele. A garmint is megkapod már 40 körül szerintem.
2010. szept. 16. 09:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló teljesen jól mondta. Annyit hozzátennék, hogy már 17-től meg tudod kapni a legegyszerűbbeket. A frissíthetőség igen fontos szempont, pár év alatt komoly változások történhetnek (ami főleg akkor érint igen komolyan, ha pont arra van dolgod). A noname-ségtől semmi okod tartani, sajnos a neves márkákra is ugyanannyi a garancia mint névtelen társaikra ráadásul még a nevet is meg kell fizetni a készülékben.
2010. szept. 16. 09:43
 6/7 anonim válasza:

Magneo i430, hármasával használjuk Igo08-al, bevált.

Most már viszont legalább egyel nagyobbat, azaz 500-ast vennék. Nyilván a következő az is lesz!

Ezer helyen árulják, pl.:

[link]

De talán az edigitál nem is a legolcsóbb.

2010. szept. 16. 09:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem rossz ár az! És a garancia sem utolsó...

A térkép az már más dolog, "beszerezhető"...

Az a jó a nem előre telepített programú navigátornál, hogy nem "védekezik" mint a márkásak a telepítés ellen...

2010. szept. 16. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!