Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Volt atalantás diákok! Milyen...

Volt atalantás diákok! Milyen az iskola? Mindenre kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 21:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Bocs, hogy nem egészen a kérdésedre válaszolok. Igazából ez engem is érdekelne. Olvastam ehhez hasonló régebbi kérdéseket és senki sem dicsérte igazán az Atalantát. Viszont egy olyan OKJ-s iskolát sem találtam, amiről több ember véleménye is jó lenne. Te milyen képzésre mennél?
2012. aug. 6. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:
helló,én kereskedő 4 fél éves képzésre megyek.Hát én is hallottam ilyet-olyat róla,de nem hiszem,hogy olyan rossz lenne,mint ahogy mondják sokan...
2012. aug. 7. 07:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Akkor vajon miért mondják?
2012. aug. 7. 15:32
 4/8 A kérdező kommentje:
mert nem tanultak,fél vállról vették az egészet,mindenki azt hangoztatja hogy az okj képzés nem nagy szám el lehet lógni stb,és hát éppen ezért nem sikerült a vizsgájuk,és ezért mondanak róla sok rosszat.ennyi
2012. aug. 7. 15:34
 5/8 anonim válasza:
Én szerettem,Most csinálom a második képzésem,mellette egyetemen diplomát is csinálok.. de már most több lehetöséget látok a 2 OKJs bizimben mint a leendőbeli diplomámban! tanárok korrektek,légkör jó,diáktársak barátságosak.Csak Ajánlani tudom!
2012. aug. 10. 23:36
 6/8 A kérdező kommentje:
Végre egy megnyugtató válasz:)
2012. aug. 11. 07:36
 7/8 anonim ***** válasza:
normálisak a tanárok, gyere nyugodtan, én is ott leszek már 2. éve:)
2012. aug. 11. 14:54
 8/8 A kérdező kommentje:
igen?na az jó,már kb másfél hónapja iratkoztam be a suliba,estire megyek kereskedő képzésre,én is 2évesre:)
2012. aug. 11. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!