LIA iskoláról infók, tapasztalatok, vizsgadíjat kell fizetni?
Őszinte leszek. A LIA iskola egy nagy f#s! De tényleg! Megy a honlapjukon a "vélemény", hogy ilyen szuper, olyan szuper! A nagy lóf#szt! Az ellenségemnek nem kívánnám. Én a budapesti kirendeltségükbe jártam.
Kicsit bővebben: bemész 8ra, 11kor már jöhetsz. S#ggh#lyék járnak oda akik folyton pofáznak mint egy 3-os. Csak olyanoknak ajánlom, akik egy 14 éves értelmi szintjén állnak, és jól le lehet őket kötni a nemi betegségek prezentációjával.
Nagyon sajnálom hogy 5 hónapot ott kellett töltenem. Egy óvodában több az IQ mint ott...
Röviden és tömören sz** ez a suli.
Én esti tagozatra jártam a budapesti intézményükbe.
Regisztrációs díjat kell fizetni.
A tanári kar sűrűn cserélődik.
Én úgy tapasztaltam a tanárok egyáltalán nem segítőkészek, ott gátolták az embert, ahol csak tudják.
A hü**ét tettették egyfolytában, hogy ők nem tudnak semmit. Mindig csak hitegették az embert, hogy majd ez lesz meg az lesz... hát eljött a vizsga napja
nem készítettek fel rendesen a szakmai vizsgára, pedig én bejártam.
Az írásbeli és gyakorlati vizsgára való felkészítés, tájékoztatás=-8
Szóbeli vizsgára felkészítés, tájékoztatás: 10-ből 2pont
utóirat: ilyen ócska sulit még láttam.
nívó: -100
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!