Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » LIA iskoláról infók, tapasztal...

LIA iskoláról infók, tapasztalatok, vizsgadíjat kell fizetni?

Figyelt kérdés

2012. aug. 5. 11:19
 1/4 anonim válasza:

Őszinte leszek. A LIA iskola egy nagy f#s! De tényleg! Megy a honlapjukon a "vélemény", hogy ilyen szuper, olyan szuper! A nagy lóf#szt! Az ellenségemnek nem kívánnám. Én a budapesti kirendeltségükbe jártam.

Kicsit bővebben: bemész 8ra, 11kor már jöhetsz. S#ggh#lyék járnak oda akik folyton pofáznak mint egy 3-os. Csak olyanoknak ajánlom, akik egy 14 éves értelmi szintjén állnak, és jól le lehet őket kötni a nemi betegségek prezentációjával.

Nagyon sajnálom hogy 5 hónapot ott kellett töltenem. Egy óvodában több az IQ mint ott...

2013. febr. 20. 10:05
 2/4 anonim válasza:

Röviden és tömören sz** ez a suli.

Én esti tagozatra jártam a budapesti intézményükbe.

Regisztrációs díjat kell fizetni.

A tanári kar sűrűn cserélődik.

Én úgy tapasztaltam a tanárok egyáltalán nem segítőkészek, ott gátolták az embert, ahol csak tudják.

A hü**ét tettették egyfolytában, hogy ők nem tudnak semmit. Mindig csak hitegették az embert, hogy majd ez lesz meg az lesz... hát eljött a vizsga napja

nem készítettek fel rendesen a szakmai vizsgára, pedig én bejártam.

Az írásbeli és gyakorlati vizsgára való felkészítés, tájékoztatás=-8

Szóbeli vizsgára felkészítés, tájékoztatás: 10-ből 2pont

utóirat: ilyen ócska sulit még láttam.

nívó: -100

2013. márc. 19. 13:59
 3/4 anonim válasza:
Én is oda járok. Mint minden iskolában, itt is vannak hiányosságok. De ami a legjobban zavart, hogy a vizsgákkal illetően nem voltak eléggé felkészülve, mi kerestünk,kutakodtunk, hogy is zajlik egy vizsga és mik a követelmények. Amúgy, mint minden iskolában itt is kell tanulni. Ha tanulsz, és rendesen felkészülsz az órákra/dolgozatokra, és még otthon a Te szabadidődben még utána is jársz pár dolognak, akkor a vizsgán nem ér semmi meglepetés. Persze, ehhez az is hozzátartozik, olyan szakot válassz amiről tudod, hogy meg is tudod csinálni... pl: ha olyan szakra mész ahol kell számolni, és matekból sem árt ha jó vagy, de Te nem vagy jó, nem ajánlom. Vizsgadíjak. Csak akkor kell fizetni, ha nem írtad meg a dolgozatot, az adott időpontban, vagy megírtad de javítanod kell, és a második időpontban, a javítódolgozatot sem írtad meg, vagy javítanod kell még egyet, szóval már a harmadiknál tartasz, na a harmadikért már fizetned kell. Őszintén, én már fizettem érte (számvitel miatt) és utána mondanom sem kell többször már nem kellett, mert felkészülve ültem le megírni a dolgozatot.
2013. jún. 8. 22:56
 4/4 anonim ***** válasza:
:O
2017. febr. 28. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!