Szolnoki Főiskola levelező tagozat vélemények, tapasztalatok? Milyen rendszerességgel vannak konzultációk, és milyen a színvonal?
Szia!
Információ nélkül, így elsőre én is azt mondanám, amit az első. De Lenne pár kérdésem. Milyen szakra szeretnél jelentkezni? Jelenleg van állásod? Esetleg ahhoz "kell" elvégezned egy BSC-t, hogy papírod is legyen róla? Mert ha nem, nagyon nehéz az elhelyezkedés ezzel az iskolával, ezt nem tapasztalatból, de ismeretségből írom. Sajnálom hogy rossz véleménnyel vagyok róla, de ez az igazság. Remélem segítettem egy kicsit.
Szia!
Akkor így már mindjárt más a helyzet. Én jelenleg azt tanácsolom, hogy fogj bele, veszíteni (valószínűleg) nem fogsz semmit. A pénzügy és számvitel tág fogalom, ha munkahely váltásban (is) gondolkodnál (és ehhez kapcsolódóan több képesítésed is van), szabadabban mozoghatsz, egy diploma pedig mindig jól mutat az önéletrajzban! Szolnokon könnyen elvégezhető, a matek és a statisztika a nehezebb tárgyak, de egy kis gyakorlással könnyedén sikerülhet. A tanárok is korrektek, ismerős ott tanult ezen a szakon, és mindig jó véleménnyel volt, szerinte a színvonal sem rossz! Konzultációk vannak, választasz egy tanárt és már csak időpontokat egyeztettek. Az államvizsgán sem cél a buktatás, ha látszik, hogy készültél és jól mozogsz a témakörökben.
Sok sikert kívánok, remélem sikerül!!! :):):)
Köszönöm, vonz a pénzügy világa, azon belül is a bankszakma, ( a két képesítésem is ezzel kapcsolatos) így az érdeklődéssel nem lesz gond:)
köszönöm a tanácsokat, és a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!