Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Szolnoki Főiskola levelező...

Szolnoki Főiskola levelező tagozat vélemények, tapasztalatok? Milyen rendszerességgel vannak konzultációk, és milyen a színvonal?

Figyelt kérdés
2012. júl. 15. 20:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Felejtsd el ... !
2012. júl. 17. 21:51
 2/7 A kérdező kommentje:
De miért? részleteznéd légy szíves?
2012. júl. 18. 11:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Információ nélkül, így elsőre én is azt mondanám, amit az első. De Lenne pár kérdésem. Milyen szakra szeretnél jelentkezni? Jelenleg van állásod? Esetleg ahhoz "kell" elvégezned egy BSC-t, hogy papírod is legyen róla? Mert ha nem, nagyon nehéz az elhelyezkedés ezzel az iskolával, ezt nem tapasztalatból, de ismeretségből írom. Sajnálom hogy rossz véleménnyel vagyok róla, de ez az igazság. Remélem segítettem egy kicsit.

2012. júl. 21. 21:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Pénzügy és Számvitel, van több képesítésem is ehhez kapcsolódóan, már csak a diploma hiányzik. Igen van munkám, bár más területen dolgozom
2012. júl. 22. 12:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor így már mindjárt más a helyzet. Én jelenleg azt tanácsolom, hogy fogj bele, veszíteni (valószínűleg) nem fogsz semmit. A pénzügy és számvitel tág fogalom, ha munkahely váltásban (is) gondolkodnál (és ehhez kapcsolódóan több képesítésed is van), szabadabban mozoghatsz, egy diploma pedig mindig jól mutat az önéletrajzban! Szolnokon könnyen elvégezhető, a matek és a statisztika a nehezebb tárgyak, de egy kis gyakorlással könnyedén sikerülhet. A tanárok is korrektek, ismerős ott tanult ezen a szakon, és mindig jó véleménnyel volt, szerinte a színvonal sem rossz! Konzultációk vannak, választasz egy tanárt és már csak időpontokat egyeztettek. Az államvizsgán sem cél a buktatás, ha látszik, hogy készültél és jól mozogsz a témakörökben.

Sok sikert kívánok, remélem sikerül!!! :):):)

2012. júl. 22. 20:42
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm, vonz a pénzügy világa, azon belül is a bankszakma, ( a két képesítésem is ezzel kapcsolatos) így az érdeklődéssel nem lesz gond:)

köszönöm a tanácsokat, és a segítséget!

2012. júl. 22. 21:53
 7/7 anonim válasza:
Én ott végeztem Ker-mark.szakon a matek és a számvitel és a nemzetközi gtan buktatós!! attól is függ ki az oktatód! Nem rossz hírű fősulik között elég jó helyen szerepel..tanulni kell itt is:) Sok sikert
2012. aug. 6. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!