ELTE ÁJK KÉRDÉS?
Figyelt kérdés
Akit felvettek, az irna tapasztalatokat?: hogy vették fel, mennyit tanult, megszakadt-e, kitűnő volt-e, és hogy magyarból és töriből (emelten) hány százalékos eredménye lett????2012. aug. 6. 09:50
1/5 anonim válasza:
Biztosan jogász akarsz lenni? Szerintem gondold át.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, miért?
Te oda jársz?
Ha igen mesélj már róla légyszives!!!
2012. aug. 7. 14:05
3/5 anonim válasza:
Sztem ne akarj jogász lenni, amíg nem tudod normálisan használni a mondatvégi írásjeleket és üvöltözöl, idegbetegekből sose lesz jó diplomata..
4/5 A kérdező kommentje:
Úristen, tipikus magyar vagy.
Rosszmájú, rosszindulatú, méregtöltelék.
Normálisan kérdeztem, csak az a baj, hogy neked eszedbe sem jut már az, hogy valaki normálisan kérdez.
Szar lehet ha ilyen emberekkel vagy körülvéve, akiktől ezek szerint csak a negatív energiát kapod, ez árad belőled is.
2012. aug. 7. 21:13
5/5 anonim válasza:
Dunát lehet rekeszteni a rengeteg jogásszal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!