Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nektek hány százalékos lett a...

Nektek hány százalékos lett a matek érettségitek?

Figyelt kérdés

Mennyit gyakoroltatok rá és hanyasak voltatok matekból?

középszintre értem

2012. aug. 3. 17:06
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
ja meg én is miért lettem lepontozva?
2012. aug. 3. 23:18
 22/27 anonim ***** válasza:
15%
3-as voltam matekból 9.-től kezdve, nem foglalkoztam vele különösebben, aztán januártól elkezdtem gyakorolni és 90% lett. idén érettségiztem.
2012. aug. 3. 23:51
 23/27 anonim ***** válasza:
76%
2011-ben 72%, sajnos nem nagyon foglalkoztam vele, de ezt bánom is.
2012. aug. 4. 09:47
 24/27 anonim ***** válasza:
73%

nem tudom kinek mi nem tetszi ka valaszomban es miert pontoztatok le, de az meg hozzateszem, hogy raadasul estire jartam es, hogy nem vagyok megelegedve az eredmennyel!!

Elso valaszolo vagyok

2012. aug. 4. 09:49
 25/27 anonim ***** válasza:
és az enyémet miért kellett 26%-ra lehúzni?
2012. aug. 4. 18:43
 26/27 anonim ***** válasza:
100%

Jöttem megválaszolni egy négyéves kérdést, csak a poén kedvéért.:D

Kilencedikben ötös voltam, tizedikben és végzős évben négyes, tizenegyedikben hármas (fakton). Egész gimi alatt rohadt lusta voltam, nem csak a matekhoz, hanem az összes többi tárgyhoz is. Próbaérettségit írattak velünk egy hónappal az éles megpróbáltatás előtt, ami csupán 59%-osra sikeredett, mivel függvénytábla nem volt nálam, és majdhogynem mindent elfelejtettem addigra, amire szükségem lett volna. Észbe kaptam és a kevés hátralévő időmben utánanéztem a dolgoknak, oldogattam a korábbi évek feladatsorait, így aztán végül 94%-ot hoztam össze az igazi érettségin, mikor sor került rá.

Tanulság: ne legyél lusta disznaj, mert bizony megszívatod.:D

2016. szept. 16. 22:25
 27/27 anonim ***** válasza:

*megszívhatod

Pardon.

2016. szept. 16. 22:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!