Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Nektek hány százalékos lett a...

Nektek hány százalékos lett a matek érettségitek?

Figyelt kérdés

Mennyit gyakoroltatok rá és hanyasak voltatok matekból?

középszintre értem

2012. aug. 3. 17:06
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
93%
Órán néhai odafigyeléssel 59% és előtte semmit se tanultam rá. Lustaságom miatt nem lettem jobb. :/
2012. aug. 3. 18:36
 12/27 anonim ***** válasza:
79%

55%. Sokkal többre is képes lettem volna, még több gyakorlással és kitartással, de sajnos sokszor nem foglalkoztam vele eléggé. Az órákon sosem lehetett figyelni és a tanár sem volt valami szuper. Néhány alapdolog sem jutott az eszembe amúgy, ez az én hiányosságom. Például a Cosinus-tétel ment ki a fejemből, mint ha nem is létezne (pedig ha eszembe jut, akkor pont annyi pontom lett volna, amennyire már a 4-est megadták volna).

Pedig szerintem még könnyű volt az idei érettségi. Nekem az előző évekbeliek nehezebbnek tűntek.

2012. aug. 3. 18:42
 13/27 anonim ***** válasza:
83%
85% pedig csak utolsó évben készültünk az érettségire,lett volna jobb is ha készülök rá de ez is elég lett.
2012. aug. 3. 19:14
 14/27 anonim ***** válasza:
70%
37%. Végig kettes hármas voltam belőle. Többre lettem volna képes, csak hát semmit nem tanultam rá. Egy korábbi feladatsort sem csináltam meg. Szóval lusta voltam. :D Második élévben amikor az ismétlés volt sokat is hiányoztam, bepótolva sem volt.
2012. aug. 3. 19:15
 15/27 anonim ***** válasza:
68%
Miért én vagyok az egyetlen, akit lepontoztak? Mi nem tetszett a válaszomon?
2012. aug. 3. 21:01
 16/27 A kérdező kommentje:
Nekik a válaszuk lett 100% neked az érettségi. Szerintem te jártál jobban. Köszi az eddigi válaszokat. Én mindenkure zöld kezet nyomtam.
2012. aug. 3. 21:08
 17/27 A kérdező kommentje:
Basszus lehet én pontoztalak le, mert telóról vagyok és elôfordul h rosszra nyomok rá és véletlenül a félig hasznosra nyomtam bocsi. Viszont gratulálok a 100% os érettségihez.
2012. aug. 3. 21:11
 18/27 anonim ***** válasza:
83%
Mindegy:D Annyira nem érdekel, csak kicsit furcsa volt, hogy mindekinek 100%, én meg le lettem húzva.
2012. aug. 3. 21:16
 19/27 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy köszi:)
2012. aug. 3. 21:16
 20/27 anonim ***** válasza:
71%
92% középszinten, hármas-négyes voltam matekból de ott emelt anyagot vettünk. Órán megcsináltunk 2-3 feladatsort közösen, otthon nem gyakoroltam külön.
2012. aug. 3. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!