Kinek hány százalékos lett a biológia emelt szintű érettségi?
Nekem nagyon rossz lett 30%-os.
Közre játszott, hogy nekem nem volt előkészítő és hogy 2 éve nem volt tantárgy az iskolámban. Nagyon elszomorít mert éjjel nappal tanultam rá, csak pont nem a biokémiát.
De jövőre újra megpróbálom.
Hogy csináltad???
Légyszi agy tanácsot.
Te hol írtad és szóbeliztél?
Milyen könyvekből tanultál?
Melyik iskolába jártál mert akkor ha közel van, akkor ott megpróbálom én is.
az én iskolám nagyon rossz suli.
csak én voltam ilyen szar :(
Szégyellem magam, hogy nem sikerült jobban.
Két évig jártam biosz faktra (ahhoz képest siralmas eredmény), és folyamatosan tanultam. Bár az utolsó egy hónapban írásbeli előtt nem, mert a kémiát bújtam.
Sebőkné Orosz Katalin, Kleininger Tamás és a Panemsulis könyvből tanultam. Egyébként pedig a Puskásban érettségiztem (Bp., IX. ker.), suliba is a IX. ker-be jártam, de nem hiszem, hogy ez sokat nyomna a latban :)
Értem,
Hát nálunk ilyen sajnos nem volt.. :(
Én voltam a második az iksola 20 éves fentállása idején aki biológia érettségit tett.
Na mit szóltok hozzá?
nemgáz majd újra írod nekem mostani 55% lett szóbelire elsem mentem, de ilyen rosszat mégsoha nem írtam na mindegy... még mindig úgy gondolom, hogy tökéletesen felkészült vagyok csak direkt szívatnak ezekkel a szövegértési feladatokkal meg ökológiával meg a növényekkel meg fúú frászt kapok ezektől.
hova készülsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!