1/9 anonim válasza:
persze hogy várom. ez lesz a 2. szakmám :) érettségi után =)
2/9 anonim válasza:
Én is várom. Új suli, új osztálytársak. Minden új lesz. Nekem első szakma lesz.
3/9 anonim válasza:
Érdekes módon várom. Bár a szülinapom augusztus végére esik, így mindenki azt mmondja, itt az ajándékod, és menjél iskolába. :)
4/9 anonim válasza:
én mindig várom:) nagyon szeretek suliba járni:P
5/9 anonim válasza:
Háát kicsit izgulok. Új suli, új emberek, új város. :)
(Most megyek 9.-be:D)
7/9 anonim válasza:
Én se igazán várom. :S Én most másodikba megyek (közép) Aztán még 1 év jövőre és meló. :S Egyik se valami jó de ez van. :(
8/9 anonim válasza:
Na, nekem éppen szeptember 3-án van a születésnapom, amikor kezdődik a suli.:S:D
Igazából nem tudom eldönteni, hogy várom -e.
Azért várom, mert hiányzik már a hangulata, az emberek, a forgatag, a programok, a kedvenc tantárgyam (francia), ugyanakkor ha arra gondolok, hogy idén két kisérettségim is lesz (egy matekból, egy pedig idegennyelvből), valamint túl kéne élnem a fizikát és a kémiát bukás nélkül, akkor felfordul a gyomrom. :(
17/f
9/9 anonim válasza:
Várom, jó lesz újra tanulni és ezáltal feljebb lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!