Hogy lehet jól felkészülni az érettségire?
Figyelt kérdés
4-5 ös érettségit szeretnék.2012. júl. 30. 15:05
2/6 A kérdező kommentje:
Azt gondoltam. De mégis, hogy lehetne úgy felkészülni, hogy eredményes legyen a felkészülés?
2012. júl. 30. 15:21
3/6 anonim válasza:
Megoldod az ÖSSZES eddigi érettségi feladatsort, majd javítókulccsal ellenőrzöd... ezen kívül nyilván le kell ülni és tanulni kell, meg ahol lehet sokat (!) gyakorolni.
4/6 anonim válasza:
Mondjuk, nem értem milyen választ vársz? Nem egyértelmű?
5/6 anonim válasza:
Megoldod az összes eddigi feladatsort, beülsz különórákra. Pl én a tanáraimmal jó viszonyba vagyok így hiába nem járok hivatalosan fakultációra, ha kedvem tartja beülni törire, matekra akkor beülök. Tanulod a tételeket ahova kell és reménykedsz, hogy a feladatok kedvezzenek.
6/6 anonim válasza:
Egyrészt megtanulod a anyagot más részt ami legalább ilyen fontos, hogy megoldod az előző érettségiket. Ez tényleg nagyon fontos. Pl törinél meg magyarnál néha olyan hülyén kérdeznek, van kis buktatókat rejtenek el. Viszont ha ráhangolótsz akkor menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!