Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Mennyi idő alatt lehet felkész...

Mennyi idő alatt lehet felkészülni fizika emelt érettségire?

Figyelt kérdés
Most májusban csak közepet terveztem, de lehet, hogy emelt szintű kellene. Az agyam jó, matekból októberben tettem le az emeltet (88%-ra). Az a gond, hogy a gimiben nem volt szinte egyáltalán rendes fizikaórám és most pótolom be azt, ami kimaradt. Szerintetek lehetséges az az ugrás, hogy kb 4-5 hónap alatt 0-ról emelt fizikát tudjak letenni? (60-70%-os kellene)
2012. jan. 9. 16:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha most elkezded, simán, viszont szóbelin egy tétel nem csak elméletből, hanem egy elvégzendő mérésből is áll, azokat erősen ajánlott legalább egyszer kipróbálnod/elvégezned előtte, különben jó eséllyel beégsz velük élesben.
2012. jan. 9. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
8 hónap alatt készítenek fel engem is heti 1 igencsak sok zavaró körülménnyel bíró óra keretében a középszintűre (már ha sikerül megtartani az órát). Ennek ellenére meglepően jól megy, pedig anno mindig a bukás szálán egyensúlyoztam, most hogy érdekel a téma mindjárt más. Ha kicsit aktívabban foglalkozol vele, biztosan sikerül. A kísérletes dolog viszont érdekelne engem is. Sajnos ahol tanulok nincs érettségi fizikából, ezért másik iskolába kell mennem letenni azt. Ezért nem tudni, hogy milyen felszerelése van az iskolának. Azt mondták ezen csak pár pont múlik, de nekem az is számít. Milyen feladatokat lehet elképzelni egy ilyenen?
2012. jan. 9. 18:58
 3/4 A kérdező kommentje:
azt terveztem, hogy heti 2x járnék tanárhoz, remélem így sikerülni fog. sajnos nem tudom, hogy pontosan milyen mérések vannak, azért is keresek magántanárt, hogy megismerjem élőben a fizikaszertárat és ne csak a vizsgán találkozzak az eszközökkel...
2012. jan. 9. 22:49
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt már most meg tudjátok nézni a méréseket, ábrával, leírással együtt.

2012. jan. 10. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!