Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Matek érettségire felkészülni...

Matek érettségire felkészülni elég ha megcsinálom az előző érettségiket?

Figyelt kérdés
Kb 90 %-ot jó lenne elérni. Hogyan készüljek rá?
2012. júl. 30. 14:59
 1/7 anonim ***** válasza:
75%
Nem elég sajnos, ez inkább a minimum, sokat kell ezen kívül is gyakorolni, mert úgyis lesz olyan feladat (több is), amihez még csak hasonló sem nagyon volt eddig. Hidd el, ez személyes tapasztalat (nekem is 90% volt a cél, lett belőle 65%)... és viccen kívül nem árt, ha a könnyűnek látszó feladatokat is gyakorlod (pl. halmazok), mert sokszor, idén is könnyen félreérthető feladatot adtak, ezzel 5-10%-okat lehet bukni.
2012. júl. 30. 15:08
 2/7 A kérdező kommentje:
És feladatokat honnan szerezzek majd? A matektanárommal ezt sajnos nem tudom megbeszélni, ő nem segít:S
2012. júl. 30. 16:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom a Te érettségidet, azért remélem felvettek ahova szeretted volna. Csak abból gondoltam, hogy tesóm úgy állt hozzá, hogy leszarja nem tanul mert nem akart továbbmenni és így is majdnem 70%-os lett neki. Ezért gondoltam, hogy készüléssel jobbat is elérhetek.
2012. júl. 30. 16:45
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

[link]

Itt fent van az összes, feladatsor és javítási útmutató is, rövid magyarázatokkal helyenként.

2012. júl. 30. 16:55
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Én egyébként ott rontottam el inkább, hogy 1 hónappal előtte kezdtem el felkészülni... még bőven voltak hiányosságaim. :) De te ebbe a hibába már nem eshetsz, ha ilyen korán barátkozol a témával.
2012. júl. 30. 16:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat és a segítséget. Remélem sikerülni fog.
2012. júl. 30. 16:57
 7/7 anonim ***** válasza:
Hogy sikerült? :)
2013. dec. 9. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!