Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Miért nehezítik meg ennyire...

Miért nehezítik meg ennyire az érettségiket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 9. 14:43
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Mit értesz azon, hogy megnehezítik? Ha ezután elmész egyetemre, akkor vissza fogod még sírni az érettségit.
2012. máj. 9. 14:47
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én orvosira megyek, és k*rvára nem fogom visszasírni a hülye történelmet meg irodalmat. Örülök, hogy többé nem kell ilyen hülyeségekkel piszmognom. Na jó, olvasni szeretek, a történelmet is szeretem, de ez a 3 nap nekem elég sikertelen volt. nem baj, jövő héten emelt biosz/kémia:D
2012. máj. 9. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

kevés az államilag támogatott felsőoktatás de sok a jelentkező... magasabb ponthatárok nehéz érettségi= kevesebb jó tanuló. Így akik karcolják az 4-5ös érettségit biztos bejutnak államiba.

Rózsa pedig az asztra csaphat közben mondva: Látják uraim/hölgyeim, aki jól tanult garantáltan bejut a 100helyes ingyenes felsőoktásba :)

2012. máj. 9. 15:14
 4/9 anonim ***** válasza:
asztalra*
2012. máj. 9. 15:14
 5/9 A kérdező kommentje:
De mondjuk nekem egészségügybe qvára nem lesz szükségem a matekra meg a törire meg a magyarra. A matekot+ törit eléggé elrontottam. Nem akarok mind a 3ból javítózni. :(
2012. máj. 9. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem a matekot, törit vagy magyart fogjátok visszasírni, hanem a vizsga könnyűségét. Mert az érettségi igenis könnyű, ahhoz képest olyan biológia ZH-kat fogtok írni, hogy a fületek is kettéáll. Meg aztán ott lesznek a szivatós tárgyak és szivatós vizsgáztatók.
2012. máj. 9. 15:58
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem nehezítik. Most sem volt nehezebb, mint eddig, csak amit ír az ember, az nehezebbnek tűnik.

Nekem is a saját érettségim tűnt a legnehezebbnek, holott semmivel sem volt nehezebb, mint a többi.

Azt meg ne hidd, hogy ez eüben nem lesz szükséged a matekra.

Hogy számolod majd ki, hogy mennyi gyógyszert adj be vkinek, ha csak az lesz megadva, hogy testsúlykilogrammonként mennyi kell?

Nem tudom miért kell minden egyes évben ezen háborogni. Érettségi után mindig jönnek a "jaj de megszívattak minket, szerencsétlen diákokat" típusú nyafogások.

Ha neked annyira nem számít a matek, akkor majd ügyeskedjél a bioszon meg a kémián. Ugyanis pont emiatt találták ki a duplázást.

Ha nem megy a töri és a matek, még mindig van esélyed, hogy a két felvételi tárgy duplázásával bekerülj akkor is, ha a többiből sík hülye vagy.

2012. máj. 9. 17:38
 8/9 A kérdező kommentje:
A magyar jó volt, de a matekba voltak nehéz részek. A törinél meg amit adtak forrást egyenlő volt a 0-val némelyiknél. A korábbi érettségikbe azért voltam könnyebbek.
2012. máj. 9. 19:13
 9/9 A kérdező kommentje:
*voltak
2012. máj. 9. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!