Hogyan állítanád nehézség szerint sorba a középszintű természettudományos érettségiket?
Szerintem ez elég relatív, mindenkinek más fekszik jobban. Az én sorrendem számomra a legnehezebbtől:
1. kémia
2. biosz
3. fizika
4. matek
5. földrajz
Szerintem is abszolút változó, attól függ neked melyik fekszik jobban! Nálam, szintén a legnehezebbtől:
1. Kémia
2. Biosz
3. Fizika
4. Földrajz
5. Matek
Tényleg szubjektív. Az én sorrendem a legnehezebbtől:
-Fizika
-Földrajz
-Kémia (ha egy kicsit is érted, akkor a középszintű nevetségesen könnyű, én is szinte alig tanultam rá, és 85%-os lett)
-Matek
-Biológia (emelteztem belőle, az már nehezebb kategória, de középszinten nem egy nagy kunszt, főleg ha szereted, vagy érted)
Én nem tudom sorba állítani:)
A földrajz állítólag nevetségesen könnyű, de én utáltam.
A kémia nem nehéz, ha érted.
Fizika sem vészes, de azért néha vannak érdekes kérdések...
Biosz szerintem könnyű, de én emelteztem belőle.
Ha azért kérded, mert muszáj vmit választani, és a legkönnyebbet szeretnéd, akkor földrajz.
én érettségiztem matekból, bioszból és kémiából.
a biológia egy vicc. ha szoktad nézni a spektrum tv-t az már minimum 4es. esküszöm.
a kémia ha szereted, akkor az is rém egyszerű, mivel az átlagember annyira nem vágja, hogy már a végletekig leegyszerűsítették.
és legnehezebb talán a matek. na nem azért mert az nehéz lenne, hanem azért, mert a többi mégkönyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!