Kötelező természettudományos tárgyból érettségizni?
az oké, de ha nem kötelező természettudományi tárgyból érettségizni, akkor nem csinálnám meg
kötelező már?
2 évvel előre kell tervezniük, ha jól tudom. Tehát ha most elfogadták, akkor 2012/2013-as tanévben kell majd TT tárgyból is érettségizni.
Mivel te a 2011/2012-es tanévben 11-es, a 2012/2013-as tanévben pedig 12-es leszel, így kötelező.
Év elején kérdezd meg az osztályfőnököd, hogy most akkor mivan, hátha tud segíteni.
1: ez a törvény még nincs elfogadva
2: a matematika is természettudomány és mindig is kötelező volt
a matek elvileg nincs benne, mert az absztrakt tudomány és nem természettudományos :/ (N)
én is jövőre leszek végzős és maximálisan humán beállítottságú vagyok, szóval kezet tördelve izgulok, hogy nehogy bevezessék a kötelező természettudományos érettségit :D az év végi jegyek beleszámolása még nem gond, 9.-be meg 10.-be 4es voltam föciből, az jó lesz oda, de érettségizni nem akarnék egyikből se :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!