100%-os érettségiket lehet írni? Van itt ilyen, akinek sikerült? Pl nyelvi?
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 19:56
1/9 anonim válasza:
BME műszaki szakjain több embert ismerek akiknek 100%-os a matematikájuk. A legtöbb amúgy is 98% közelében van. : D
2/9 anonim válasza:
Lehet:D
Nekem oszt társam írt 99% ost kémiából:D egy karikázós igaz hamist rontott el:D
3/9 anonim válasza:
Az érettségi könnyű.
Lehet 100%-ot írni.
4/9 anonim válasza:
A matek és a magyar érettségim lett 100%-os. Szóval még véletlenül sem lehetetlen.
Barátnőmnek az angolja lett maxos.
5/9 anonim válasza:
Nekem a biológiám, az irodalmam meg az angolom lett 100%-os.
6/9 anonim válasza:
Első vagyok, erről jutott eszembe, hogy volt egy barátom, aki csak kilencedikben kezdett el Magyarországon tanulni, lehet tippelni mennyi lett az angol érettségije : D
7/9 anonim válasza:
Nekem van egy ismerősöm, lett neki egy 100%os emelt kémiája és egy 98%os emelt matekja :D
közép szinten pedig szerintem bárki számára elérhető dolog
8/9 anonim válasza:
Nekem a magyar lett 99 % a töri 95%, pedig nem vagyok egy zseni :D Én is csodálkoztam, hogy ez meg hogy lett ilyen jó :P
9/9 anonim válasza:
nekem egy csomó stréber osztálytársam annyit írt :) szóval lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!