Hol éri meg legjobban műszaki menedzser szakra járni?
Figyelt kérdés
nos sorra veszem azokat amik érdekelnek és be is tudok majd jutni(még van két évem XD) BME-re nem tudnék bejutni úgyhogy az kilőve. Hol van még jó oktatás, ha a műszaki menedzser szakot nézzük? Tesóm a BME-re jár arra a szakra és én ott tuti meghalnék ezért is lőttem ki egyből. Inkább az ország keleti részére mennék tanulni, mert akkor nem kell utazni. Nyíregy közelébe lakom onnan győrbe elmenni kicsit nehézkes lenne.2012. júl. 26. 20:35
11/16 anonim válasza:
Az ilyen emberek ne menjenek egyetemre-.-" Olyanoktól veszitek el a helyet aki komolyan is gondolja, nem csak lézengeni akar oda járni. Bár nem hinném hogy ha valaki így áll hozzá a továbbtanuláshoz az be is fog kerülni. Szóval... :D "sok sikert" :D
12/16 A kérdező kommentje:
Be tudok kerülni, nem rossza k a jegyeim és természetesen ott tanulni is fogok. Szerintem életem során nem lesz kedvem többé 3-4 évet tanulni így jobb minél előbb megszerezni a diplomát.
2012. júl. 26. 22:25
13/16 anonim válasza:
Mennyi mindent kellhet még csinálnod életed során amihez nem lesz majd kedved :D És az hogy felvesznek édeskevés, a felsőoktatás is egy biznisz ahol megkaphatod az első ébresztő pofonocskád, szerencsére csak két év múlva.
15/16 anonim válasza:
Bme nem éri meg.Nem ad specifikus tudást.Óe,szie,me.Ezt ajánlom inkább.
16/16 anonim válasza:
Én is az ME-t ajánlom, ott a gépészeknél oktatják. Tény, hogy nem ér fel egy mérnöki szakkal, de Miskolcon azért nekik is van elektrotechnika, mechanika, géprajz. Ismerősöm a BME-re jár, ugyanerre, és vicc az a szak a Miskolcihoz képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!