Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Hol éri meg legjobban műszaki...

Hol éri meg legjobban műszaki menedzser szakra járni?

Figyelt kérdés
nos sorra veszem azokat amik érdekelnek és be is tudok majd jutni(még van két évem XD) BME-re nem tudnék bejutni úgyhogy az kilőve. Hol van még jó oktatás, ha a műszaki menedzser szakot nézzük? Tesóm a BME-re jár arra a szakra és én ott tuti meghalnék ezért is lőttem ki egyből. Inkább az ország keleti részére mennék tanulni, mert akkor nem kell utazni. Nyíregy közelébe lakom onnan győrbe elmenni kicsit nehézkes lenne.
2012. júl. 26. 20:35
1 2
 1/16 reptoid ***** válasza:
22%
Sehol.
2012. júl. 26. 20:45
 2/16 A kérdező kommentje:
Mert?
2012. júl. 26. 20:47
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne :D
2012. júl. 26. 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Miskolci Egyetem - Gépészmérnöki és Informatikai Kar honlapját nézted már?

[link]

Mellesleg ha kedvet érzel iránta, részt vehetsz a selmeci hagyományok őrzésében is, ami több mint 275 éves. Az országban csak Sopronban, Dunaújvárosban és Székesfehérváron őrzik ezt, a többi egyetem csak koppintgatja a "bulisabb" részeit (szakestek pl). Bővebben erről itt olvashatsz:

[link]

2012. júl. 26. 21:04
 5/16 anonim ***** válasza:
Márpedig tudtommal csak a BME-n éri meg, mert azzal tényleg jól el lehet helyezkedni. Ha nem tudsz bejutni egy erős egyetemre, akkor egyébként sem volnál képes elhelyezkedni ezzel a végzettséggel.
2012. júl. 26. 21:05
 6/16 anonim ***** válasza:
Ja, idén 240 volt a ponthatár, ami szerintem elég alacsony, de hát ez van. Budapesttel jelenleg egy vidéki egyetem sem képes versenyezni.
2012. júl. 26. 21:08
 7/16 reptoid ***** válasza:
44%
Másoddiplomának egy már meglévő mérnöki végzettség mellé okés, de önmagában cinkes.
2012. júl. 26. 21:09
 8/16 anonim ***** válasza:
Azt megkérdezhetem, hogy mi akarsz lenni, ha nagy leszel?( ne azt mondd, hogy műszaki menedzser, hanem, hogy mit akarsz dolgozni)
2012. júl. 26. 21:15
 9/16 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülyének fogtok nézni, de már meg van a közgé érettségim. Ilyen szakra nem mehetek, mert nincs túl sok államilag finanszírozott hely. Ezért kerestem olyat, ami kicsit hasonlít rá és ez volt az. Később szeretnék kimenni külföldre dolgozni, elvégezni egy okj-s képzést és mint melós dolgozni. Egyetemre, csak amiatt megyek, hogy legyen diplomám és mert jó bulinak találom, nem akarom, hogy ki maradjon az életemből. Nem feltétlenül ebből akarnék megélni.
2012. júl. 26. 21:24
 10/16 anonim ***** válasza:
40%

"Egyetemre, csak amiatt megyek, hogy legyen diplomám és mert jó bulinak találom, nem akarom, hogy ki maradjon az életemből. Nem feltétlenül ebből akarnék megélni."

Ha csak azért akarsz menni egyetemre, mert jó buli, akkor szerintem felesleges...

2012. júl. 26. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!