A Debreceni Egyetem műszaki karán tényleg mindenhol 240 a ponthatár?
Figyelt kérdés
tavaly 300 pont körül volt minden, miért csökkentették le a minimálisra az összeset? vagy csak a weboldallal van gond? (nem kaptam SMS-t, mert azóta új számom lett)2012. júl. 25. 01:42
1/4 anonim válasza:
kevesen jelentkeztek (nem jelentkeztek annyian ahány hely van)
2/4 anonim válasza:
Vagysok hülye diák jelentkezett. Jók meg nem.
3/4 anonim válasza:
Növelték a keretszámokat műszaki képzésre->több hely, kevesebben jelentkeztek mint tavaly->több helyre kevesebb ember --> alacsonyabb ponthatárok! :)
Ezek a végleges eredmények, ha elérted vagy meghaladtad akkor felvettek! De Felvin írja amúgy is...
4/4 anonim válasza:
vidéki TTK-kon is szinte mindenhol annyi. wazze nálunk még a szak se indult. milyen mázli, hogy tavaly jelentkeztem, akkor még lettünk annyian, hogy elindították (kémia szak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!