Átjelentkezhetek levelezőre?
Ne sértődj meg, de akkor miért nem levelezősre jelentkeztél?
Tudod, meg volt határozva, hogy X embert vesznek fel nappalira, Y-t levelezőre. Ha te most átmennél X-ből Y-ba, akkor mindkét csaptatból hibádzana 1. Ez azért nem mindegy, mert az egyetem eltérő támogatást kap utánatok. Ezzel az egyetemnek sok papírmunkája és baja lenne, így valószínűleg (biztosan) nem fogják megengedni.
Megoldás az lenne, ha passzív félévvel kezdesz (Nem lesz hallgatói jogviszonyod, viszont egy félévvel (vagy kettővel, ha nincs keresztfélév) később kezded a tanulmányaidat. Így nem kell újra felvételizned, csak később kezdesz.
De tényleg meg kell kérdezni a TO-n, mert ezt csak a saját gondolataimból vezettem le, és nem ott tanulok.
Ja azt elfelejtettem írni, hogyha a levelezőn nem telt be a keret, akkor valamivel egyszerűbb LEHET a dolog.
Egyébként gratulálok a felvételidhez, sok sikert a továbbiakhoz! :)
#4 (21:16)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!