Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Debreceni egyetem, élelmiszerm...

Debreceni egyetem, élelmiszermérnök. Miért lett ennyire magas a ponthatár?

Figyelt kérdés
Tavaly 356 volt az államira a ponthatár, ezért nem is arra koncentráltam, hanem, hogy felvegyenek költségtérítésesre. Tavaly így 201 pont kellett, így nem is izgultam, és még nem is csináltam nyelvvizsgát, úgy gondoltam, simán fel fognak venni. Erre, most látom, hogy a költségtérítésesre emelkedett a határ 347 pontra!!! Mitől van ilyen óriási változás? Nekem 320 pontom van, tehát nem fognak felvenni? Nem értem most ezt az egész helyzetet, meg sem mertem volna gondolni, hogy ennyit emelkedhet. Van arra valami lehetőség, hogy felvegyenek?
2012. júl. 24. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Istenem mennyi gyökeret vesznek fel az egyetemekre...

A 320 az nagyobb vagy kisebb mint 347? Ha tudod rá a választ akkor tudod , hogy felvettek-e vagy sem.

2012. júl. 24. 20:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Én csak azt nem értem, hogy a költségtérítéses miért emelkedett ennyit, 2010-ben 200, 2011-ben 201 pont volt, most meg 347... Az állami meg csökkent 356-ról 351-re.
2012. júl. 24. 20:47
 3/6 anonim ***** válasza:
82%

Mégis mi a fenét nem értesz rajta?

A ponthatárt a jelentkezők pontja alakítja. Ez annyit jelent, hogy sok olyan ember jelentkezett oda, akinek sok pontja volt.

Te meg így jártál.

2012. júl. 24. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Minél többen és minél nagyobb pontszámmal jelentkeznek, annál jobban megy felfelé a ponthatár.
2012. júl. 24. 20:55
 5/6 anonim ***** válasza:
35%

mert a sok gyökérarc a kőőccségtérítésest jelölte meg mert aszitte h az faxa leesz

oszt nem lett faxa

oszt most itt sírnak

hejehuja ihajj csuhaj

anyu készítsd ki az kockás ingem, holnap megyek a zönkormányzathoz közmunkára

47 kiló aszonta a matolcsy is h annyibul meg lehet élni!

2012. júl. 24. 20:56
 6/6 anonim válasza:

Sajnálom de nem vettek fel téged.:( Bejelöltél mást is azon kívűl? Engem felvettek épp hogy megvan a pontom 349..

Én sem számítottam ráhogy így felviszik.. De jogikar na az egy vicc... szószerint...

2012. júl. 24. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!